pai daca vii vreodata pe aici pe la vreo intalnire , faci o proba cu a mea si apoi vezi daca merita sau nu .
Suspensie Sport, De Care Si De Ce?
Collapse
X
-
Originally posted by Foose View Post[ATTACH]456044[/ATTACH]
[ATTACH]456045[/ATTACH]
[ATTACH]456046[/ATTACH]
[ATTACH]456047[/ATTACH]
[ATTACH]456048[/ATTACH]
[ATTACH]456049[/ATTACH]
[ATTACH]456050[/ATTACH]
[ATTACH]456051[/ATTACH]sigpicFast&Furious
Team CSR
Logan Club CLUJ
Comment
-
ce inseamna teava pt. tine ? Daca teava ar insemna tari atunci nu-ti face griji ca pana la urma asta inseamna suspensie sport , iar daca zici ca masina respectiva era lasata jos de tot mi se pare normal ca amortizoarele sa fie tari , rigide .
Suspensie sport = rigiditate , acum depinde de fiecare cum o regleaza .
Comment
-
concret pe exemple: cand o las jos de tot pe a mea amortizorul si arcul inca lucreaza, la ta-technix arcurile stau lipite amortizorul nu mai amortizeaza nimic. este normal sa fie rigida dar nu cat sa sar cu ea in curba daca e vreo denivelare...Can't touch this !
Comment
-
Incearca si o sa-ti raspunzi singur la intrebare. Pana acum n-a fost nimeni atat de idiot incat sa faca treaba asta...
Un set NOU de arcuri sport de Logan face 150e. Alea de Golf sunt mai ieftine? Sau ai o cioaca si le iei din dezmembrare, gata ruginite?
Comment
-
Originally posted by dsign View PostIncearca si o sa-ti raspunzi singur la intrebare. Pana acum n-a fost nimeni atat de idiot incat sa faca treaba asta...
Un set NOU de arcuri sport de Logan face 150e. Alea de Golf sunt mai ieftine? Sau ai o cioaca si le iei din dezmembrare, gata ruginite?
Comment
-
Merita sa dai 300 lei si sa umblii cu arcuri de Golf 3 pe Logan cand poti sa iti cumperi cu 400 lei arcuri H&R de Logan ? Ambele seturi de arcuri folosite.
Daca le primeai gratis pe alea de Golf era altceva. Scurt si la obiect. Alea de Golf se potrivesc pe Logan dar sunt mult mai scurte si risti sa iti sara arcul din taler in combinatie cu amortizoare stock. Pe cand la HR-uri intregi nu risti nimic.
Diferenta de 100 lei, merita?sigpic
Comment
Comment