iati vogtland si patesti ca mine iti trimite de c2 si nu ti le ia inapoi le tin in dulap de 1 an jumate si uite cum am pierdut 150 de euroi
Suspensie Sport, De Care Si De Ce?
Collapse
X
-
pai vrei sa te incurajeze lumea sa iti iei ceva ce nimeni n-are pe masina ?ia frate...is cele mai bune arcuri...is pentru C2 ...nu pentru dacie...deci superioarePentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
si eu mi-am luat H&R pana la urma; cu amortizoare stock; le montez vineri si revin cu impresii; ma sperie gandul ca in Iasi numarul gropilor s-a inmultit cu 20; pe fiecare stradela si bulevard sunt cratere si denivelari; sper sa rezist psihic"Stiu ca nu stiu nimic, dar stiu ca pot sti mai mult decat stiu" (Socrate)
Comment
-
ar fi o inflatie de te-ar durea mintea, nimic mai mult...asta ca tot am dat-o in offtopic. tu esti dispus sa lucrezi cel putin o luna mai bine, mai mult si apoi sa primesti un salariu un pic mai mare? daca da, intreaba-te mai departe cati ar face ca tine, si-o sa vezi de ce nu avem salarii mai mari cu fiecare luna ce trece...si de ce nu ne vindem marfa. ca nu vrem si ca nu suntem in stare sa facem ce-am zis eu mai sus, la nivel de natie, nu de indivizi izolati.
revenind, ai dat comanda de arcuri sau doar te-ai hotarat s-o dai dar inca nu ai plasat-o?Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Oare e cineva care sa recunoasca faptul ca de cand are suspensia sport a atins cu prag/bara/scut la o bordura/denivelare/groapa? Pana acum singurul inconvenient care l-am auzit de la cei care s-au pus asa ceva este ca topaie la denivelari. Chiar nu a raschetat nimeni cu ea pe drumuri mai nasoale?
As vrea sa aud si partile proaste ale suspensiei sport ca sa stiu la ce sa ma astept.sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Comment
-
eu...dar nu grav..bagam cu spatele la MC la buzesti si am luat ca excavatorul iarba in toba(sport)...dar a mea chiar e joasa...o sti..ai vazut`o la intalnire.
banuiam ca o sa ma astept si la astfel de faza..dar asta e..cu grija de acuma.
bine ca era doar iarba....ca putea sa`mi sare toba din prinderi.
Comment
-
consider ca atata timp cat te vei obisnui cu noua garda , vei sti unde vei da cu bara/prag etc si astfel vei ocoli sau opri la timp. In cazul meu, n-am avut probleme/drumuri pe unde nu o pot baga, insa nu garantez ca mai pot intra in parcarile subterane ale Mall-urilor !
PS. Aolo andreea ) Initial mi-ai zis de 1 spira, apoi de 2 acum e vb de 2.5 spire ???? :|sigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Comment
Comment