Ma ajuta si pe mine cineva cu o nelamurire? Sunt interesat de un kit de suspensie arcuri h&r si amortizoare bilstein b8.dar am vazut o varianta de amortizoare galbene si unele argiti (argintii?), care este diferenta...?
Suspensie Sport, De Care Si De Ce?
Collapse
X
-
Daca nu ma insel sunt arcurile de la ta-technix 537 ron. Coborare 40/40Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage
Comment
-
Originally posted by skd_ozenel View Postas merge pe galben. la bilstein pe site ele asa sunt. deci...
eu as pune alta intrebare: oare arcurile sport se potrivesc de la Logan I la Logan II?
teoretic, da
Comment
-
Singura diferenta vizibila intre Bilstein-urile galbene si alea gri e la talerul inferior. Varianta de productie mai noua, cea gri are o ureche in plus care tine capatul arcului la locul lui, foarte folositoare in special pentru cei care vor sa "tunda" arcurile...sigpic^Logan turbat (WIP)^
Comment
-
Originally posted by Valentin_N View PostSingura diferenta vizibila intre Bilstein-urile galbene si alea gri e la talerul inferior. Varianta de productie mai noua, cea gri are o ureche in plus care tine capatul arcului la locul lui, foarte folositoare in special pentru cei care vor sa "tunda" arcurile...sigpic^Logan turbat (WIP)^
Comment
-
O solutie la o problema pecare o am
Cu orice model de arcuri sport coboara mai mult de spate..cum as putea sa o aduc egal??..acum am h&r noi+monroe gas, exclus taiatul ca am facut si tot cam pe acolo e de inalta
Mentionez ca am si butelia de gaz in spate daca chiar conteaza
Comment
-
Ce dotari are masina?Conteaza butelia, aceeasi problema a avut-o un baiat din mioveni cu un logan ambiance(coaja) si cu GPL.A trebuit sa taie doua spire pe fata ca sa vina cat de cat la nivel.
Incearca sa repozitionezi si bucsile la brate.
Comment
-
E Preferance..Nu are rost sa tai ca am taiat una si degeaba am castigat aproape 1 cm )
Bucsile inca n-am repozitionat.
butelia e de 52 L
Cum se face mai corect lucrul asta ??
Masina sta cam asa..e vizibil mai jos de spate..Last edited by RaDuFAN; 12 April 2014, 15:13.
Comment
Comment