Suspensie Sport, De Care Si De Ce?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ce amortizoare ai? - cred ca aici e problema la ceilalti, neinperecherea corecta.
    Last edited by Cromatic; 13 April 2014, 09:08.

Comment

• Eu folosesc monroe gas, insa aceeasi problema a fost si cu cele originale
      Pe viitor o sa trimit la scurtat si intarit un set
      Insa el are16v care a mai greu fata de 1.4
      Last edited by RaDuFAN; 13 April 2014, 10:01.

Comment

• raman la parerea ca e din repozitionarea bucselor, care n-a fost facuta cum trebuie.
        si nu mai sunt alti useri cu 1,4 si H&R ? i-ai intrebat ? la ei cum a iesit ?

Comment

• Am mai intrebat si de obicei sta mai jos de bot ceea ce vreau si eu ,sau macar egala

Am incercat toate variantele,mai am doar repozitionare!

Din protectiile alea de praf de la amortizoare voi ati taiat si din ele??
          Pe fata ca suspensie am totul nou..arc,amortizor,flansa,rulment,cupela..tot cred eu

Pe spate nu am schimbat inca tampoanele alea de cauciuc care tin arcul.. in rest la fel amortizor nou ,arc nou

Comment

• doar pe spate am taiat primele doua "galusti" de jos, cum m-a invatat alessandro.
            nu stiu daca e prea bine sa tai de pe fata. sa nu rupi bordurile cu scutul si motorul, cand mai cobori vreuna.

Comment

• Din cate am observat pe fata cam sta pe ea..adica numai are cursa sus jos deloc,insa cred ca e irelevant asta..pentru ca am mai taiat unele si tot degeaba..
              Multumesc de sfaturi,si ca ati avut rabdare sa-mi raspunde-ti ,o sa revin cu impresii dupa o repozitionare de bucsi si in ultima istanta niste amortizoare sccurtate ,sper ca macar sa o aduc egal..

Inca sunt deschis si la alte raspunsuri..va mutumesc

Comment

• Nu scurta amortizoare si mai ales nu le intari...sunt proaste...dai banii degeaba.

Sent from my GT-I9105P using Forum Runner

Comment

• Originally posted by B997NDL View Post
                  nu stiu daca e prea bine sa tai de pe fata. sa nu rupi bordurile cu scutul si motorul, cand mai cobori vreuna.
                  Daca mergi cu atentie nu rupi nimica ... eu mai am 3 degete la prag, si in afara de toba interemdiara nu ating cu nimica ! si cand ating cu toba ating f minor ...
                  Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

• @alessandro.astazi o sa fac repozitionarea sa vedem ce si cum..in rest ramane asa..sper sa rezolv ceva

Comment

• Nici eu nu mai recomand amortizoarele intarite si scurtate.Nu se mai fac ca inainte, majoritatea care le-am refacut acu de curand am avut probleme cu ele.
                      AG 16 Y M A

Comment

• Pe fata sta pe tampoanele protectiilor de praf. Trebuiesc taiate cu atentie ! Amortizorul trebuie protejat, altfel se strica repede
                        _
                        B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

• Din cauza asta sa nu coboare de fata..atat de tari sunt??

Facuta repozitionarea: castigul e ca masina sta dreapta ,dar mi se pare mult mai rigida acum
                          Last edited by RaDuFAN; 15 April 2014, 20:57. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• mai rigida inseamna si mai stabila. problema rezolvata.
                            esti printre putinii carora le sta masina dreapta. te invidiez.
                            pune poze "sa vaza si ochiul nostru".

Comment

• O sa pun poza azi sau maine ..e prea urat afara sa stau de poze..
                              Totusi cred ca fac si niste inaltatoare de 15 mm pt spate..inca nu sunt hotarat insa masina acum e egala fata spate

Comment

• pai asta e idealul tuturor, si tu vrei inaltatoare ?!
                                foarte multi altii au taiat din arcurile de pe spate, si tu vrei s-o strici ?!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google