Eu zic ca dau arcurile duritate, nu numai amortizoarele . Primele care dau duritatea sunt arcurile (cele sport sunt normal mai dure ca sa nu se comprime atat de mult ca cele stock, fiind gandite in asa fel incat sa nu-ti atinga roata in aripa). Apoi, duritatea este oferita si de amortizoare care da, sunt puse pentru duritate, dar ele preiau din socuri.
Hai ma Cristi, ce naiba, nu ai mers niciodata cu arcuri stock si apoi cu arcuri sport, dar pe amortizoare stock? Nu ai simtit diferenta? Si nu-mi spune ca e doar de la amortizoare ca se comprima diferit si se intaresc, ca in cazul unora, amortizoarele sunt scurse
@hmv86, vezi userul vyp de la sibiu, are h&r cu cauciucuri stock, dar cu amortizoare scurtate.
Hai ma Cristi, ce naiba, nu ai mers niciodata cu arcuri stock si apoi cu arcuri sport, dar pe amortizoare stock? Nu ai simtit diferenta? Si nu-mi spune ca e doar de la amortizoare ca se comprima diferit si se intaresc, ca in cazul unora, amortizoarele sunt scurse
@hmv86, vezi userul vyp de la sibiu, are h&r cu cauciucuri stock, dar cu amortizoare scurtate.
Comment