Ce amortizoare ai? - cred ca aici e problema la ceilalti, neinperecherea corecta.
Suspensie Sport, De Care Si De Ce?
Collapse
X
-
Am mai intrebat si de obicei sta mai jos de bot ceea ce vreau si eu ,sau macar egala
Am incercat toate variantele,mai am doar repozitionare!
Din protectiile alea de praf de la amortizoare voi ati taiat si din ele??
Pe fata ca suspensie am totul nou..arc,amortizor,flansa,rulment,cupela..tot cred eu
Pe spate nu am schimbat inca tampoanele alea de cauciuc care tin arcul.. in rest la fel amortizor nou ,arc nou
Comment
-
Din cate am observat pe fata cam sta pe ea..adica numai are cursa sus jos deloc,insa cred ca e irelevant asta..pentru ca am mai taiat unele si tot degeaba..
Multumesc de sfaturi,si ca ati avut rabdare sa-mi raspunde-ti ,o sa revin cu impresii dupa o repozitionare de bucsi si in ultima istanta niste amortizoare sccurtate ,sper ca macar sa o aduc egal..
Inca sunt deschis si la alte raspunsuri..va mutumesc
Comment
-
Originally posted by B997NDL View Postnu stiu daca e prea bine sa tai de pe fata. sa nu rupi bordurile cu scutul si motorul, cand mai cobori vreuna.
Comment
-
Nici eu nu mai recomand amortizoarele intarite si scurtate.Nu se mai fac ca inainte, majoritatea care le-am refacut acu de curand am avut probleme cu ele.
Comment
-
Pe fata sta pe tampoanele protectiilor de praf. Trebuiesc taiate cu atentie ! Amortizorul trebuie protejat, altfel se strica repede
Comment
Comment