Originally posted by Juristul2000
View Post
Suspensie Sport, De Care Si De Ce?
Collapse
X
-
Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
-
da, cand toata lumea cumpara hr, eibach si weitek (asta fiind si topul performatelor arcurilor sport pt logan), tu ti-ai luat vogtland, banuiesc. te-ai documentat de te-ai dat pe spate
in fine, sa ai bafta de ele! si sa te tina pe strada. dar grija cu masina pana o "inveti", ca suspensia sport nu te iarta.Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Originally posted by Seba View Postelia nu face arcuri, tot de la eibach, kw, h&r, weitec si altii cumpara si ei si doar le monteaza pe masina
Comment
-
Originally posted by mixstudio View PostApar pe situl celor de elia din germania la categoria tuning logan.turbo makes torque and torque makes fun
LowGun-ul meu:http://www.loganclub.ro/forum/lowgun...?t=2081&page=5
Comment
-
normal ... de ce sa luati ce au toti pe masini ,cand un set de Weitec,brand al KW costa 139 euro(594 lei) sau H&R care fac suspensii de circuit 149 euro(640 lei)Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Eu o sa am sunt unicat si relaxare totala sunt DE LOGAN sper.Oricum din ce am citit pe net par a fi exact ce caut eu, o combinatie intre confort si sport + look-ul de care ce sa mai spui
Multumesc Jockere de urare
Off-topic: de azi masina mea are placute EBC Green stuff si lichid Motul (in portbagaj doar ) ca nu au sosit furtunele racing
Dupa ce montez arcurile o sa scriu si eu la My ride iar cu arcurile o sa va tin la curent (220V) ca doar daca nu sunt bune nu o sa fiu fraer sa recunosc glumesc
Cristi cum sa fac sa-mi schimb nick-ul in CobaiulLast edited by Juristul2000; 12 February 2009, 21:20.
Comment
Comment