Suspensie Sport, De Care Si De Ce?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Juristul2000 View Post
    Deci mi-am luat arcuri, da ca sa nu ma certati nu fa spun de care
    O sa fiu cobai eu ?
    Saptamana viitoare ajung la mine si urmatoarea saptamana o sa le montez si apoi sa vezi raliuri, daca o sa mai am bani de benzina sau daca nu afla nevasta cat am dat pe ele
    felicitari,de 2 ani te documentezi ce arcuri sa cumperi si ai luat "cea mai buna" decizie )
    Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• da, cand toata lumea cumpara hr, eibach si weitek (asta fiind si topul performatelor arcurilor sport pt logan), tu ti-ai luat vogtland, banuiesc. te-ai documentat de te-ai dat pe spate
      in fine, sa ai bafta de ele! si sa te tina pe strada. dar grija cu masina pana o "inveti", ca suspensia sport nu te iarta.
      Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• Originally posted by Seba View Post
        elia nu face arcuri, tot de la eibach, kw, h&r, weitec si altii cumpara si ei si doar le monteaza pe masina
        am vazut la cei de la pilot o oferta, arcuri elia - dacia logan

Comment

• Originally posted by mixstudio View Post
          Apar pe situl celor de elia din germania la categoria tuning logan.
          care este siteul celor de la elia ?
          turbo makes torque and torque makes fun

LowGun-ul meu:http://www.loganclub.ro/forum/lowgun...?t=2081&page=5

Comment

• elia-ag.de...dupa un search pe google

Comment

• Atata timp cat nu luam arcuri Milka si Burger totul e ok

Comment

• In oferta de la pilot sunt arcuri vogtland.Tipul asta de arcuri se pare ca au fost folosite la proiectul celor de la elia pentru dacia logan si renault.

Comment

• da numai ca eu nu spun asta ci dar cer 600 ron pe ele

Comment

• Daca are cineva arcuri votgland pe masina sa ne impartaseasca si noua parerile despre noul comportament al masinii.

Comment

• s-a discutat mai sus! Nu este nimeni Juristul o sa fie pionierul , ca sa zicem asa. Speram sa fie cu noroc , sa nu aibe probleme cu ele !
                      sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• Ma bate gandul sa fac si eu o incercare!

Comment

• normal ... de ce sa luati ce au toti pe masini ,cand un set de Weitec,brand al KW costa 139 euro(594 lei) sau H&R care fac suspensii de circuit 149 euro(640 lei)
                          Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• le place sa fie cobai..asta e..respect si bafta
                            sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• Eu o sa am sunt unicat si relaxare totala sunt DE LOGAN sper.Oricum din ce am citit pe net par a fi exact ce caut eu, o combinatie intre confort si sport + look-ul de care ce sa mai spui
                              Multumesc Jockere de urare

Off-topic: de azi masina mea are placute EBC Green stuff si lichid Motul (in portbagaj doar ) ca nu au sosit furtunele racing
                              Dupa ce montez arcurile o sa scriu si eu la My ride iar cu arcurile o sa va tin la curent (220V) ca doar daca nu sunt bune nu o sa fiu fraer sa recunosc glumesc
                              Cristi cum sa fac sa-mi schimb nick-ul in Cobaiul
                              Last edited by Juristul2000; 12 February 2009, 21:20.

Comment

• O sa fiu si eu nr.2.....macar sa mai fie unul ca sa fie treaba completa.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google