If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Mai fratilor eu am acuma arcuri si nu e rigida, ok e mai rigida ca stock da nu te rupe la ficat .
Am un singur regret si anume ca nu mi-am luat arcuri de acum 3 ani in rest .....
pai normal ca nu e rigida, ca umblati cu talon mai gros decat ala stock )
ia pune un 205/45 sa vezi ce fain e )
Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Sincer,eu nu cred ca amortizorul ajunge la capat de cursa daca pun arcuri care coboara cu 30-35 mm.E prea mica modificarea ca sa conteze asa mult.La cele de 45 mm s-ar putea...
cred ca era faza ca ajunge la capat de cursa atunci cand dai in gropi sau denivelari mai violente, se aude si acel tronc specific si iti sar toate prin torpedou si prin portiere ( din pacate am luat asa o denivelare ), dupa ce pui arcuri sport...
Eu tind sa cred ca atunci cand iei un damb ceva mai violent, cele 3 spire din josul arcului fiind foarte apropiate, se lovesc intre ele si asa apare zgomotul ala. Arcurile sunt foarte tari si nu ar permite amortizorului sa se duca pana in capat. Mai degraba ar atinge amortizorul in capat cu arcurile stock.
sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
aditzule,arata foarte bine.Cum se simte pe sosea cu amort stock?E mai saltareata?Ca de marti,vom fi posesori de weitec.Om trai si om vedea cum o fi.S\per sa merite cascavalul dat pe ele
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment