Salut ! Nu postez aiurea, am cautat si singurul thread pe aceasta tema e deja inchis fara a se fi dat prea multe explicatii in legatura cu montajul. Pe scurt, am achizitionat 3 ceasuri suplimentare fumurii: voltmetru, temperatura apa si presiune ulei. Din schemele lor electrice rezulta urmatoarele: toate trei se leaga pe plusul de contact cu masa la contact, pe pozitii si pe masa bloc lumini si fiecare mai are cate un cablu pentru senzorul pe care-l deserveste (temperatura apa si presiune ulei), voltmetrului fiindui necesar doar legarea de mai sus la contact si pozitie. Intrebarile mele:
1 - la pozitii se leaga pe plusul permanent (pin B2) si pe masa bloc lumini (pin A6)?
2 - la contact care este iesirea plus permanenta si care masa ?
3 - stie cineva dimensiunile la gaurile de pe chiuloasa ale senzorului de apa si de ulei ? M-am gandit sa-i iau niste T-uri in care sa pun si senzorii existenti si pe astia suplimentari si am nevoie de acele cote.
Multumesc.
1 - la pozitii se leaga pe plusul permanent (pin B2) si pe masa bloc lumini (pin A6)?
2 - la contact care este iesirea plus permanenta si care masa ?
3 - stie cineva dimensiunile la gaurile de pe chiuloasa ale senzorului de apa si de ulei ? M-am gandit sa-i iau niste T-uri in care sa pun si senzorii existenti si pe astia suplimentari si am nevoie de acele cote.
Multumesc.
Comment