Originally posted by D-FENS
View Post
Schimbare Culoare BORD
Collapse
X
-
Originally posted by dukone View Postas dori si eu o asemenea lumina la bord. cine face asa ceva si cam cat mar costa. ms mult
led man zexstar face asa ceva, adica eu... asta ca vad ca esti din Bucuresti
Comment
-
-
multumesc pt aprecieri
Ideea e ca am facut destule pina acum, mi-am format o anume dexteritate si un anume ochi. Sper sa termin odata cu noua varianta, sa o pot prezenta ca atare.
Comment
-
De astea ce ziceti?Sunt de pe auto accesoriiCosta 149 ron,cele cu flacari 170ronForum neinteresant. Delogat definitiv.
Comment
-
Stie careva cu ce imi pot vopsi Bordul in Alb ca la prestige.. sau ceva folie se poate pune peste? mersiLAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
cum sa vopsesti ma? ai innebunit?!? cumperi bord prestige
Comment
-
Originally posted by dsign View Postcum sa vopsesti ma? ai innebunit?!? cumperi bord prestigeLAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
mai care ma poate ajuta si pe mine cu niste sfaturi......vreu si eu sa schimb culoarea din portocaliu sau ce e in rosu, ma refer la butuoanele de la pe unde iti baga aer in golan si celalalt cu treptele si sa iasa ceva de genul asta...(o sa atasez o poza si sa iasa ceva de genul cume in poza)....multumesc frumos......sigpicIntalnirea membrilor Logan Club Mioveni, in fiecare Duminica, la ora 18, Parcare P3....
Comment
-
-
Sunt din Timisoara si nu prea stiu pe aici unde se face si mie mie naspa sa ma bag in bord ca mai belesc ceva pe acolo, daca stie careva,va rog in tm pe cineva...1.5 DCI 85 CP Chipuit, toba sport, neoane sub masina, la pedale, sub scaune si portabaj alaturi de lada de 800W RMS pure bass!!!
Comment
-
Uite bordu meu:
Pt cine doreste in cluj sa apeleze la mine si i ajut.
Comment
Comment