Schimbare Culoare BORD

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Leduri albastre SMD gasesti aici.Au luminozitate peste majoritatea celor din romania la ora actuala adica 1120 mcd la un unghi de 120 grade.Ai un exemplu de bord realizat cu acest tip de leduri SMD de luminozitate ridicata.
    Attached Files
    sigpic
    Oglinzi MCV / Led Tuning / Activari functii LOGAN / HIDXenon / Leduri SMD / Accesorii Audio / ...

Comment

• foarte frumos treaba cu ledurile...as vrea si eu dar nu vreau sa pierd garantia pe niste leduri.

Comment

• nu pierzi nici o garantie stai linistit.

Comment

• Multumesc gabibv!
          Exact asa vreau sa arate si bordul meu, dar din pacate arata asa deocamdata !
          Lumina de la turometru si vitezometru arata asa pt ca nu am gasit decat 10 leduri albastre, si am inlocuit cate 2 la fiecare. Bine ca nu am luat mai multe, ca se vad nasol!
          Attached Files

Comment

• Da nene garantia pe partea electrica o pierzi schimband iluminarea!
            I HAVE A !sigpic
            fara linkuri externe in semnatura

Comment

• Mai am si eu o intrebare !
              Cum se schimba ledurile de la butoanele de pe consola centrala?
              cam am vazut ca 3 dintre ele sun imbracate intr-un capac portocaliu, iar unul are vopsea portocalie pe el!
              Ms!
              PS: Tot smd-uri se pun? ca am vazut ca sunt de alt tip acelea?

Comment

• Cele care au capacul acela portocaliu in interior(suportul de bec) il scoti si il intorci invers si pui un led smd cu o rezistenta de 1k in serie in interiorul lui si prinzi terminalele exact cum sunt cele de la bec doar ca il montezin cu partea scobita in sus unde ai pus ledul.La butoanele cu impuls care au pe capac vopsit in portocaliu trebuie curatata (racait) vopseau si montal la fel led cu rezistenta.
                sigpic
                Oglinzi MCV / Led Tuning / Activari functii LOGAN / HIDXenon / Leduri SMD / Accesorii Audio / ...

Comment

• se pot folosi si SMD`uri si leduri 3 sau 5 mm si plasticele se pot folosi ... depinde cat de indemanatic esty cu sarmulitzele

Comment

• Ms Ciochy !
                    MS mult gabi! Rezistenta de 1kohm? Nu? sau doar "1K"(care nu stiu ce inseamna )?

Comment

• Rezistentele sunt de 1 kohm ( sau 1k este acelas lucru doar ca nu am mai specificat unitatea de masura a resistentei si anume ohm-ul).Daca pui leduri SMD ti-as recomanda o statie de lipit cu varf foarte subtire ci preferabil protejata electrostatic (esd safe).Daca nu poti incerca si cu pistolul de lipit dar s-ar putea sa mai arzi din leduri.Daca pui led de 3mm sau 5mm nu este nici o problema poti lucra cu pistolul de lipit
                      sigpic

Comment

• Mi-ar fi mai usor cu leduri de 3 sau de 5, dar treaba e ca pe siteul ala de mi l-ai recomandat nu sunt, iar din craiova nici ca mai cumpar .Asa ca ma duc sa caut rezistente . Am un ciocan de lipit sau cum se numeste, cu varf ascutit si care sta mereu la o anumita temperatura cat timp e bagat in priza.
                        AA si pana nu uit, la butonul care deschide geamul soferului (care e cu impuls), ledul este prin de o placuta ,peste care e o folie , si cred ca e lipis pe sub placuta . Intrebarea e , placuta aia se scoate de acolo ? Ca sa nu rup ceva pe la buton !
                        Ms!

Comment

• Nu scoti placuta ca te chinui si eu am incercat dar te chinuit foarte mult.Simplu spargi becul care este placuta iar firele chir de la nivelul placutei si pui o banda de izolat peste ele.Cu firele si cu rezistenta te legi pe punctele unde este lipita placuta in buton.Daca pui o poza cu interiorul butonului iti arat unde sa te legi sau poti sa vezifici cu apartul de masura unde ajunge cablajul de la bec la punctele de lipire.Si inca ceva vezi ca la LED trebuie tinut cont de pus si minus altfel nu se va aprinde.Iti recomanda leduri smd pentru ca au un unghi de dispersie a lumini mult mai mare decit leduri normale si nu se va concentra lumina intr-un singur punct.
                          sigpic

Comment

• Am luat rezistentele . Sa-mi zici dak sunt bune si atasez si poze cu butonu desfacut!
                            Attached Files

Comment

• Rezistentele sunt bune sunt de 1 kohm iar in poza ai unde trebuie legat.Nu mai stiu exact care este + si car - trebuie sa verifici cu aparatul de masura.Parca cel cu rezistenta era - si cel fara rezistenta era +.La fel trebui sa identifici + si - la led.Legat de capacul butonului trebuie curatat interiorul portocaliu.Eu am incelcat cu alcool izopropilic dar merge foarte greu asa ca l-am racait cu o surubelnita sau cu un cutter.
                              Attached Files
                              sigpic

Comment

• Ms mult gabi!
                                Am dat comanda de leduri! Acum mai ramane sa ajunga si sa vad ce o iesii!
                                Multumesc mult pentru ajutor!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google