If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
auzi..daca stii sa umbli la bord, ce zici poti sa imi zici si mie ce poate sa aibe kilometraju de nu mai merge? am facut un mic scurt la cd-player si nu mai merge kilometraju...chiar tre' sa il schimb tot sau poate sa il faca unu care se pricepe?
ms
pa
la urm post in stil mirc o sa prm un mikutz warn pt pst mirc. mama ei de treaba...
Salutare . m-am chinuit sa citesc tot ca sa nu zic ca nu am cautat mai intai(daca este explicat in alt topic, imi cer scuze dar chiar nu mai am rabdare) vad ca sunt cam vechi posturile dar am zis totusi sa incerc pentru ca momentan e singurul loc unde am gasit detalii.
as vrea sa imi schimb si eu ledurile cu unele albe pentru cadrane si displayul calculatorului , si sa le las pe cele portocalii la ace.as putea sa platesc pe cineva care face treaba asta dar sincer vreau sa ma ocup singur (pur si simplu imi place sa demontez chestii ) ce vreau de fapt sa intreb :
in primul post , (sau intr-unul din documentele atasate , nu mai stiu sigur) cineva zicea ca dureaza foarte mult reglarea acelor . in ce anume consta treaba asta ? adica vreau si eu sa stiu cat de greu este .In mintea mea acele ar trebui sa fie la 0 amandoua in momentu in care le scot , deci tot la 0 le pun inapoi , nu-i asa ? poate ma insel , va rog sa ma ajutati.
o alta chestiune, unde anume in bucuresti pot sa gasesc LED-uri SMD albe si cam cat costa ?(recunosc nu am cautat inca ,dar daca cineva stie poate imi scurteaza cautarile )
mulumesc
1 O sa arata urat display alb si restu portocaliu. sunt 6 SMD la display si 6 la ace 3 stg 3 dr. nu te costa nimic sa le schimbi toate
2 Nu se regleaza deloc greu acele e chiar cea mai usoara parte, cand le scoti le rasucesti in sens invers si tragi de ele in sus si sa te uiti cam pe unde vin asezate sa sti unde sa le pui inapoi,cand le montezi poti tot prin rasucire da cel mai simplu le pozitionezi si apesi apoi cand le pui pe masina ti butonu de resetare km apasat si pui contactul acele trebuie sa balaieze la turometru 1000. 2000. 3000 din mie in mie iar km 50,90.130.170 ceva de genu si acolo iti dai tu seama daca e reglat sau mai trebuie sa il regelezi.
1 O sa arata urat display alb si restu portocaliu.
poate m-am exprimat gresit , dar am zis ca schimb tot in afara de ace , doar acele le las portocalii .imi plac asa portocalii cum sunt acum si poate ai dreptate si arata mai urat in contrastul cu alb. daca nu o sa imi placa asta e , il desfac din nou si le fac rosii .
multumesc pentru raspunsuri. cam in 2 saptamani ma apuc de treaba ca momentan nu am timp. o sa pun poze cand termin.
la fiecare cadran ai cate 3 leduri (portocalii) care lumineaza si acul respectiv.tu daca vrei sa schimb culoarea cadranelor, se inlocuiesc cele 3 leduri cu culoarea dorita, iar la ac se pune inca un led in plus.sa stii ca trebuie izolat ledul de la ac fata de cadran cu un tub opac.eu iti recomand acele sa le faci rosii.in legatura cu reglarea acelor, e foarte usor (vezi ca ai linkul de pe youtube pus de frankcadillac).un led e in jur de 1.5 lei si le poti comanda de pe net.succes
va multumesc sunteti foarte tari. dupa cum am spus o sa ma apuc de lucrare cam in 2 saptamani avand in vedere ca nu am timp acum.o sa filmez totul si poate reusesc sa fac un tutorial cu totul in detaliu pentru cei ca mine care vor sa incerce dar nu stiu toate detaliile.
Am reusit in sfarsit ce mi-am propus,adica sa am liniuta rosie la 30,50 si 130 .M-am tot chinuit pana acuma cu led-uri albastre si rosii,dar de fapt trebuie doar led-uri albe si in rest colorata cu atentie folia pe spate.Unde este rosu,in afara de 5000 rpm este dat cu marker cu vopsea(paintmarker).Pentru albastru am folosit un marker normal,dar daca dati mai multe straturi o sa fie nuante diferite de albastru.Pentru un singur strat e albastru deschis,cu cat dati mai multe se tot inchide la culoare:se poate observa in poze.In primele poze se vede doar ce-i cu rosu iar in urmatoarele se vede cum arata cu un strat de albastru iar apoi cu 2 staturi de albastru
Am si eu o nelamurire...intr-o poza postata aici apare legarea in paralel a 2 smd-uri la ace.Am incercat figura doar ca se stinge unul din ele sau amandoua...probabil din cauza ca nu au suficient amperaj...voi cum ati procedat
?...eu pana la urma am lasat doar 2 smd-uri pentru cadrane si in locul celui de-al 3-lea am pus un led de 3 mm rosu pentru ace.
Scuze daca a mai fost pusa intrebarea - Pot schimba iluminatul la butonul de AC si la intreg panoul de la climatizare? Cum?
Vreau sa pun led-uri albastr si rosii.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment