If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
am explicat eu, s-au pus si poze. citeste cu rabdare toate topicurile de schimbare culoare bord.
pe scurt, se taie circuitul cu un cutter sub axul mpp si se insereaza un led in circuit. simplu...
Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Eu dupa ce inseriez al patrulea led micsorez si rezistentele de polarizare ca sa nu scada intensitatea luminii ledurilor.Rezistentele sunt cele maronii lipite pe placa
salutare, in primul rand sarbatori fericite tuturor
giurisici fabian: ai putea sa faci o poza in care sa marchezi rezistentele care trebuiesc schimbate si ce rezistente pun in loc ( cati Ω ) ?
rezistentele inseriate cu diodele led urmaresc *(sunt mai multe, daca era una da!) traseul circuitul. Fa un efort si nu mai macelari limba romana. Merci!
nici mie nu-mi place cum arata cu ceasurile cu plasma. schimbarea ledurilor mi se pare ceva care arata mult mai "natural". pot fi si plasme mai frumoase, dar optiunea mea este tot spre leduri.
tdan tu ti-ai schimbar ledurile sau tea ajutat cineva?Vreau si eu sa-mi fac exact ca tine,la schimbarea ledurilor m-as descurca,dar nu stiu la portiunea de la 5000-7000 cum de ti-a iesit rosu???am incercat si eu pe o serigrafie de teste,am colorat portiunea aceea cu marker dar nu mi-a iesit,crezi ca ma poti ajuta cu niste sfaturi?sau oricine doreste sa-mi ofere o informatie i-as multumi.
nici mie nu-mi place cum arata cu ceasurile cu plasma. schimbarea ledurilor mi se pare ceva care arata mult mai "natural". pot fi si plasme mai frumoase, dar optiunea mea este tot spre leduri.
atunci cand intorci una dintre folii sa ai un displai negativ,cum reusiti sa-l faceti fara sa va apara urmele acelea de la numere atunci cand este aprins bordul???
Salut!
Am si eu o intrebare. Am inteles ca ledurile sunt inseriate doua cate doua. Se pot monta inca doua leduri in paralel cu ledurile existente? Adica de exemplu la turometru cele doua leduri de langa ac, stanga-dreapta sunt in serie si vreau sa mai montez inca o serie de doua, adica la fiecare led sa mai pun inca unul. Intrebarea este daca se poate si daca merg rezistentele de pe placa?
atunci cand intorci una dintre folii sa ai un displai negativ,cum reusiti sa-l faceti fara sa va apara urmele acelea de la numere atunci cand este aprins bordul???
Pai daca bordul e fabricat pina in 2008 nu poti, daca e fabricat dupa 2008 nu o sa apara, difera putin folia si displayul, sau poti cumpara direct ecran pe negativ (Atentie si la ecranul negativ original iluminarea albastra tot trece prin el si apar celebrele 8-uri).
am reusit sa-mi schimb si eu ledurile de la ceas,a durat cam 3 ore,cu display pe negativ, ledurile fiind luate de la ledshop de pe net.Sper sa va placa
La mp3 balaupunkt de pe logan stie cineva daca se poate schimba si culoarea afisajului?multumesc
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment