If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
chestia cu ledurile colorate se rezolva cu doar 50 lei la noi in slatina...si nu e ff complicat.poti chiar sa faci acu indicator din 2 culorirenuntand la ledu de la ac si lasand sa patrunda lumina de la restu bordului(ex:dak faci liniutele de la turometru pana la o anumita turatie de o culoare si de acolo mai departe alta culoare acu indicator isi va schimba culoarea in functie de culoarea de la liniutele alea
Iti spun ce mi-a zis userul NYT.El si-a facut bordu la Dsign si o zis ca i-o pus led-uri albastre si pe spate o dat cu un maker BIG,da sigur era cerneala de care zice Soran, in markerul ala.Numai asa imi explic.Stiu,ca optic e imposibil,dar poate vopseaua aia..nu stiu cum sa zic.Uita-te la un bord de VW ca are numai led-uri albastre dar se vede si zona rosie si tot.Desi la VW folia e vopsita pe exterior ca folia de Prestige de ex,la vw se vede cu lumina albastra iar la noi nu.Poate e alta vopsea.
Dupa ce m-am mai interesat cate putin... suntem oare siguri ca bordul de VW are numai leduri albastre? Si ca din albastru se face rosu ca prin minune? Nu prea e asa.
Am discutat cu un prieten, posesor de VW Bora, care lucreaza si in service VW. Minunatele leduri albe fac tot...... la fel ca si filtrele de culoare albastru / rosu. Cu prima ocazie cand mai ajung pe la el (sau el la mine) ii dau jos bordul si ii fac o poza.
Sa stii ca am desfacut un bord de Skoda si am luat serigrafia,am pus-o pe bordul meu de probe pe care aveam doar led-uri albastre si se lumineaza foarte bine zona rosie.Uite o poza cu un bord de Passat ,are numai led-uri albastre.Dsign zicea ceva de cerneala serigrafica,sau Soran,nu mai stiu exact.Daca as putea face rost de asa ceva as incerca
se poate schimba consola unde sunt comenzile din gri sa o schimb in negru. am bordul negru cu bej si consola gri la fel ca manerele de pe usi si conturul la aeratoare.
as vrea sa imi schimb si eu culoare la consola si ceasuri ...insa m-ar interesa daca pot sa schimb ledurile de la cd player ? este blaukpunct cu fata detasabila
as vrea sa imi schimb si eu culoare la consola si ceasuri ...insa m-ar interesa daca pot sa schimb ledurile de la cd player ? este blaukpunct cu fata detasabila
La cd player la lcd sunt doua leduri iar la butoane 8 sau 7 nu mai tin minte.
I HAVE A !sigpic
fara linkuri externe in semnatura
@ Kalimera22 la tine iluminarea la vitezometru si turometru e doar cu leduri albe ?
Daca da, ce ai facut la ace ? Ai vopsit cu rosu partea de sus si partea de jos ? Daca da, cu ce anume ? vad ca lateralele au ramas "albe" de la lumina ledului.
De fapt intrebarea, in mod general, ar suna asa :
Am un laureate ph2, cu serigrafia alba de prestige si acul vopsit in rosu " pe fata si pe spate " (lateralele ramanand incolore). Daca imi schimb ledurile de la vitezometru+turometru din portocaliu in alb, e nevoie sa mazgalesc si acul, ca noaptea sa obtin cifre albe si ace rosii ? Sau e de ajuns asa cum e ?
// Desigur, pe langa asta, o sa schimb si ledurile la display, insa nu m-am hotarat inca intre alb si rosu
Salut.Ca sa ai bord alb cu ace albe,in configuratia ta,adica ace rosii si folie alba prestige nu trebuie sa faci nimic in afara de schimbarea led-urilor.Acele le lasi asa,eventual ai putea pune led rosu la ac,sa nu se vada alb pe langa,bine,asta-i un moft,ca tot rosu se vede(acul).Ecranul fa-l rosu,pe negativ,arata super.Totusi,daca ai folia alba si vrei sa pui tot alb,ziua nu o sa se vada cum trebuie,insa noaptea e super.Ai putea sa-ti faci liniuta rosie la 30,50,130 cu marker rosu,pe spatele foliei,ca sa observi ziua cifrele mai usor,si asa stii cam la ce viteza de aflii fara sa te holbi la bord
In poza cu lumina albastra poti vedea cum arata ecranul pe negativ
Am citit pe aici si am vazut ca intr-adevar unii se plang de iluminare cu alb pe folia de prestige ziua. Are cineva o poza cu bordul in configuratia asta, ziua ?
Este adeavarat ...eu am culoare stock la bordul de prestige si nu se vede nimica ...pe viitor cand or fii finante o sa schimb si eu culoarea de la bord ...
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment