Schimbare Culoare BORD

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Stock am si eu, si ma descurc bine si ziua, cu pozitiile aprinse.
    E comparabil efectul iluminarii cu alb pe folie prestige cu cel stock ? Ca mie nu prea imi face impresia asta
    O poza ar fi la marele fix. E cineva in galati care are configuratia asta la iluminare in bord ? ca live ar fi si mai bine ...
    In Femei Si-n Frane Sa N-ai Niciodata Incredere

    Comment


    • Poze facute ziua nu am. Pot sa-ti spun doar ca nu e nici o diferenta intre leduri stinse si aprinse decat intensitatea display-ului.
      Combinatia arata bine oricum.
      Attached Files
      GL-22-TOF

      Comment


      • salut colegi.vin si eu cu o problema cu un led la butonul de inchidere/deschidere usi....am schimbat becurile de la butoane cu leduri de 12 v sunt puse de vreo 2 luni. unul din el a inceput sa palpaie,,,sa dea flash-uri ca sa zic asa de cum dau drumul la motor sta cateva secunde si incepe...eu credeam ca nu face contact bine dar m-am uitat si e intepenit.de la ce poate fi? fluctuatie de curent sau...?...nu stiu electronica. ma poate ajuta cineva. am pus si un mic filmulet sa vedeti si voi.
        sigpicLogan-Club-Ploiesti

        Comment


        • Tensiunea pe acel led cu motorul pornit este de 13,4V-14,2V si de accea duce la defectarea ledurilor proiectate la 12V.Trebuie pusa o rezistenta in serie pe alimentare pentru a micsora tensiunea dar si curentul pe ledul respectiv.Daca ledul este la 12V incerca cu o rezistenta intre 50 - 100 ohmi.
          sigpic
          Oglinzi MCV / Led Tuning / Activari functii LOGAN / HIDXenon / Leduri SMD / Accesorii Audio / ...

          Comment


          • Salut tuturor ! Sunt nou pe forum si inca nu ma prea descurc cum trebuie, sper sa remediez curand problema. As vrea sa intreb daca este cineva prin Timisoara care ar schimba lumini de bord. Multumesc anticipat !

            Comment


            • Salutare.Aceeasi poveste a mea cu zonele rosii. Pun cateva poze,sunt sigur ca Dsign sau Soran,ce-i care au facut bordu,n-o sa-mi raspunda,dar poate aveti voi ceilalti ceva idei in legatura cu zonele rosii facute.De un lucru sunt sigur,sau cred, ca atunci cand se vede doar rosu bordu,adica acele si zonele rosii, raman aprinse doar led-urile rosii din spate,dar cum sunt puse in asa fel incat sa se vada uniform peste tot,dar tot in acelasi timp nu se vede rosu deloc unde trebuie sa fie albastru? S-ar putea sa fie vopsita folia pe spate,asta nu-i asa greu,doar ca eu nu stiu cum sa pun led-urile rosii in asa fel incat sa se lumineaza doar de la ac si zonele rosii,banuiesc ca asa au facut si ei, si in rest au led-uri albastre pt cadran.
              Attached Files
              Cumpar volan de Duster

              Comment


              • Am o intrebare:un bord de sanero,se alimenteaza la fel ca unul de Logan,adica prin aceasi pini?
                Cumpar volan de Duster

                Comment


                • din cat mi am bagat eu ghearele prin sandero pot spune ca sunt identice ca schema electrica.

                  Comment


                  • Originally posted by soboBN View Post
                    Salutare.Aceeasi poveste a mea cu zonele rosii. Pun cateva poze,sunt sigur ca Dsign sau Soran,ce-i care au facut bordu,n-o sa-mi raspunda,dar poate aveti voi ceilalti ceva idei in legatura cu zonele rosii facute.De un lucru sunt sigur,sau cred, ca atunci cand se vede doar rosu bordu,adica acele si zonele rosii, raman aprinse doar led-urile rosii din spate,dar cum sunt puse in asa fel incat sa se vada uniform peste tot,dar tot in acelasi timp nu se vede rosu deloc unde trebuie sa fie albastru? S-ar putea sa fie vopsita folia pe spate,asta nu-i asa greu,doar ca eu nu stiu cum sa pun led-urile rosii in asa fel incat sa se lumineaza doar de la ac si zonele rosii,banuiesc ca asa au facut si ei, si in rest au led-uri albastre pt cadran.
                    Nu stiu de ce te fascineaza asa mult acel bord si ce ti se pare de nerealizat.
                    Pur si simplu asa e si al meu. Pe spate(la ale mele) sunt cate 2 leduri rosii si 2 albastre. Cele albastre pentru ceasuri si cele rosii pentru ace si zonele rosii. Faza e ca pe spate trebuie delimitat (cu un carton sau ceva lipit intre folia ceasurilor si plasticul alb de la ceasuri) albastrul de rosu. Mie mi le-a facut cineva din Pitesti in 20 min. Id-ul lui e chelul.
                    Attached Files

                    Comment


                    • Cum ai 2 led-uri albastre si 2 rosii?Sa zicem ca 1 led rosu ii pt ac,iar celalalt l-ai pus pe zona rosie?Cum ai pus ledurile la vitezometru de ex?Ai 3 leduri + 1 rosu pt ac sau din alea 3 unu-i rosu si iti lumineaza acu? Spune-mi si mie cum ar face baiatu ala din pitesti liuniuta rosie la 30 folosind doar 2 leduri rosii si 2 albastre,ca-s tare curios.
                      Cumpar volan de Duster

                      Comment


                      • Mai bine il cauti pe el ca iti spune mai multe. Ar face si acele liniute exact cum a facut zona rosie de la turometru.

                        Comment


                        • este cineva din zona arges, valcea sau sibiu care schimba ledurile de la bord? Astept raspuns. Multzam fain!

                          Originally posted by danielliviu View Post
                          Poze facute ziua nu am. Pot sa-ti spun doar ca nu e nici o diferenta intre leduri stinse si aprinse decat intensitatea display-ului.
                          Combinatia arata bine oricum.
                          imi place cum ti-a iesit bordul. As vrea sa imi sugerezi si mie cine ti l-a schimbat si cat te-a costat

                          [QUOTE=gabibv;610048]Tensiunea pe acel led cu motorul pornit este de 13,4V-14,2V si de accea duce la defectarea ledurilor proiectate la 12V.Trebuie pusa o rezistenta in serie pe alimentare pentru a micsora tensiunea dar si curentul pe ledul respectiv.Daca ledul este la 12V incerca cu o rezistenta intre 50 - 100 ohmi.[/QUOTe


                          te ocupi si cu inlocuirea ledurilor de la bord? As vrea si eu sa le schimb si sa pun alte culori
                          Last edited by MIHAI_MOL; 15 June 2010, 08:07. Reason: Automerged Doublepost

                          Comment


                          • Zicea mai demult un user ca borul de VW are si leduri rosii iar zonele rosii sunt iluminate de ele.A zis ca o sa puna si ceva poze.Pana una alta,eu am prins un bord de Skoda,si am pus folia peste bordul meu de probe,de Logan,care avea atunci doar leduri albastre.Stiti bine ca prin folia de la Logan,cea de prestige,cu zona rosie,nu trece albastru,astfel zona rosie nu se lumineaza fara lumina rosie sau alba.La folia de la skoda se lumineaza si inca foarte bine.La fel si la vw.Oare au ceva vopsea speciala cu care dau pe folie?
                            Attached Files
                            Cumpar volan de Duster

                            Comment


                            • Vreau sa imi fac si eu bordul alb cu acele si ceva liniute pe turometru si vitezometru rosii.
                              Am inteles ca pe selegrafie pot sa dau cu marker rosu si merge perfect dar pe ace as putea da cu marker rosu sau trebuie neaparat sa pun led separat rosu?

                              Comment


                              • Pentru ace iti recomand sa pui led rosu altfel nu va fi o culoare intensa ci una spalacita.
                                sigpic
                                Oglinzi MCV / Led Tuning / Activari functii LOGAN / HIDXenon / Leduri SMD / Accesorii Audio / ...

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google