Se vede fara nici o problema.
Schimbare Culoare BORD
Collapse
X
-
Uite si doua poze una ziua si una noaptea.Pozele sunt facute cu telefonul.sigpic
Oglinzi MCV / Led Tuning / Activari functii LOGAN / HIDXenon / Leduri SMD / Accesorii Audio / ...
Comment
-
frumos, eu am sa fac bordul alb cu displayul si acele rosii, sper sa se vada mai bine. multumesc de poze.. oare daca dau cu un marker permanent rosu pe liniutele de la 5500 de ture pana la 7000 , o sa se inteleaga ceva? am citit pe acest topic ca ar trebui marker cu cerneala serigrafica (nu am de unde face rost de asa ceva) si as vrea sa intreb daca un marker din comert ar fi bun? daca da care? aveti vreo recomandare?
multumesc.
Comment
-
Atata timp cat se folosesc si se alimenteaza corect LED-urile de la display, deci nu doar se schimba cu alte led-uri, afisajul negativ se va vedea bine si ziua, chiar pe soare puternic.Piese premium Dacia Logan, Sandero, Duster
Consumabile tinichigerie/vopsitorie IXELL,piese schimb
Comment
-
Originally posted by migabryel View Postfrumos, eu am sa fac bordul alb cu displayul si acele rosii, sper sa se vada mai bine. multumesc de poze.. oare daca dau cu un marker permanent rosu pe liniutele de la 5500 de ture pana la 7000 , o sa se inteleaga ceva? am citit pe acest topic ca ar trebui marker cu cerneala serigrafica (nu am de unde face rost de asa ceva) si as vrea sa intreb daca un marker din comert ar fi bun? daca da care? aveti vreo recomandare?
multumesc.sigpic
Oglinzi MCV / Led Tuning / Activari functii LOGAN / HIDXenon / Leduri SMD / Accesorii Audio / ...
Comment
-
Marker-ul isi pierde in timp culoarea, mai ales dupa o vara, iar dupa un timp dispare complet.Piese premium Dacia Logan, Sandero, Duster
Consumabile tinichigerie/vopsitorie IXELL,piese schimb
Comment
-
am si eu 3 rugaminti la domni care stiu mui mulde despre bord
1 daca colorez cu un marker albastru sky cum se va vedea? (am lumina alba)
2 care este pinul pentru martorul de proiectoare?
3 poate pune cineva un filmulet cu intoarcerea foliei?
ps: multumiri anticipate!sigpic
Comment
-
din pacate eu uit mereu sa pun pozeleAttached Filessigpic
Comment
-
Un filmulet cu "intoarcerea foliei" ar fi de mare ajutor in topicul asta
Comment
Comment