If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Baieti as vrea sa imi schimb si eu culorile in bord, vreau sa il fac albastru cu rosu, m-am tot uitat pe aici am vazut cum se face, cat de cat ma pricep la chestiile astea cu electronica, dar care sunt sansele sa mearga ceva prost si cum se face separarea dintre zonele de culoare rosu de albastru cine imi poate da mai multe detalii sa imi lase un id de mes sa vorbim. Multumesc
salut baieti...am intampinat si io o problema...am schimbat ledurile..le am acu albastre cu ace rosi...iar de o luna imi face figuri partea de la kilometras...adica le aprind se vad ok...iar dupa ceva timp de mers cu ele aprinse partea de la kilometras se face rosu...ia culoarea acului...iar partea de la turometru ramane albastra...adica normal cum ar trebui...daca sting farurile si le aprind dupa o jumate de ora totul e la normal...nu stiti de ce am aceasta problema...o sa revin cu poze...
De asta chiar ca am mai auzit.Vezi poate ai o lipitura rece undeva.Pone o poza cu placa de la bord sa vedem ce ai facut ca dupa descriere este greu sa te ajutam pentru ca nu stim exact ce ai facut acolo.
Eu zic ca asa arata cel mai bine un bord de logan, dar ca o sa mai umblu la iluminarea acelor separat. Adica cele sase leduri din jurul acelor vor fi rosii, si saparat de restul ceasului printr-o folie neagra. Si o sa mai montez 10 leduri albe mult mai puternice ( 5 pe fiecare ceas in parte. Prin aceste poze am vrut sa arat ca e cea mai odihnitoare si frumoasa combinatie.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment