Asa-i si la mine, de fapt la toti.Cei care se stiu si-au pus potentiometru si dau cat de tare vor, intensitatea in bord
Schimbare Culoare BORD
Collapse
X
-
Originally posted by nicu_rcn View Postmi.am schimbat placa de bord, si am pus leduri rosii la display si albastru deschis la cadrane, insa la display am un incomvenient, si o sa.l remediez imediat cum o sa am timpul necesar, am displayul pe negativ, iar ziua daca pun pozitiile nu vad mai nimic
Attached Files
Comment
-
Inca un bord facut proaspat.....cred ca voi trece si eu, la display pe negativ + acele in culoarea ceasurilor...arata prea bine.Attached Files
Comment
-
Danic, pe cat de frumos se vede noaptea afisajul negativ cu led-uri albastre, pe atat de enervant va fi ziua cu pozitiile aprinse, cand nu vei mai vedea mare lucru din cauza contrastului scazut. Singura culoare pentru care nu ar mai fi nevoie de modificari suplimentare in schema ca sa vezi bine ziua pe soare puternic si pozitie aprinsa este cea alba (vor fi simboluri albe pe fond bleu).
Comment
-
uite o poza cu afisaju rosu pe negativAttached Fileslow....&.....slow
Comment
-
Originally posted by valpo View PostDanic, pe cat de frumos se vede noaptea afisajul negativ cu led-uri albastre, pe atat de enervant va fi ziua cu pozitiile aprinse, cand nu vei mai vedea mare lucru din cauza contrastului scazut. Singura culoare pentru care nu ar mai fi nevoie de modificari suplimentare in schema ca sa vezi bine ziua pe soare puternic si pozitie aprinsa este cea alba (vor fi simboluri albe pe fond bleu).
Apropo am uitat sa mai pun o poza cu un bord facut saptamana trecuta blue ice cu ace albe...
Comment
-
Comment