aha, da tu i ai schimbat vre un led smd ceva, ai fac ceva modific ? k, daca plus vine, du te pe partea de masa si vezi, poate e numai dezlipit nu te ai uitat, verifica daca se aprinde dar alimenteaza l de pe circuit nu direct pesmd, vezi asa daca se aprinde.....
Schimbare Culoare BORD
Collapse
X
-
Comment
-
trebuiesc plantate separat de pcb masinii ca se alimenteaza de la o sursa mai destepta care face sa se aprinda toate culorile suscesiv de la o comanda cu buton
(((un controler care face sa se aprinda toate cele 4-6 leduri(referire la ceasuri)simultan de la un singur buton si o sursa de tensiune de 3v bine stabilizata))))
functionarea unui led rgb e relativ simpla dar e mai complicat cu controlerul ala care face ca culorile sa se succeada
se gasesc de cumparat acele controlere separat
merg si fara controler dar de cate ori aprinzi pozitia (lumini bord)se succed culorile ledului
Comment
-
@Cobra pai si ai vrea sa coste 20 ron sau cat? Mi se pare decent 70 ron tinand cont ca e vorba de o piesa care nu exista teoretic separat ca piesa de schimb.
@ Nicu Nu, exista led-uri RGB care nu pot fi controlate in culoare, respectiv au 2 pini si trec prin culori singure - un mare kitch pentru lumini de bord dupa mine. Cine vrea RGB sa isi investeasca in controler ca sa poata obtine si culori intermediare intre cele de baza.Piese premium Dacia Logan, Sandero, Duster
Consumabile tinichigerie/vopsitorie IXELL,piese schimb
Comment
-
Salut ! Stiu ca mai mult ca sigur exista raspunsul printr'un topic dar sa iau tot forumul la rand ... )
Vreau sa'mi schimb becurile din consola centrala cu smd . Intrebarea mea este urmatoarea : Unde gasesc si eu aceste leduri smd de cumparat in afara de zextar care e prea departe. Sau daca trimite vreun coleg prin posta ...
Si ar mai fii inca cv . La aeroterma o sa pun 3 pt fiercare rotita , cate si ce fel de rezistente imi trebuie si cum le, leg . Exact ca in poze vreau sa le fac doar ca pe albastru . Incepator
MultumescAttached FilesLast edited by gabonz; 13 January 2012, 22:57.
Comment
-
Salutari, desi am citit cam tot ce se poate, inca sunt nedumerit. Pentru a pune un led in zona 6000-7000 ture... i-au curent de la pinul 10 (+) si pinul 7 (-) sau pinul 10 si 11 (+) si pinul 7 (-) adica fac punte intre 10 si 11 ???? nu inteleg. Si e tarziu...
Multumesc de raspunsuri.
Comment
Comment