Monteaza placa pe masina si dai alimentare (un contact, o pozitie) si apoi verifici cu aparatul de masura (multimetru) cum circula curentul pe placa (cum sunt polaritatile).
Schimbare Culoare BORD
Collapse
X
-
Nu mai retin exact, dar parca aveau un semn pe placa in dreptul polaritatii cu minus. Stiu ca eu am masurat cu aparatul sa vad polaritatea si am sesizat ca are si un semn placa. Poate gasesti totusi un coleg/amic care sa te ajute putin cu electronica.
Comment
-
Originally posted by danic View PostBuna, am facut o eroare de amator, nu am mai schimbat niciodata, ledurile la un logan PH2, ca un dobitoc, am dat ledurile jos, fara sa ma gandesc ,ca nu e notata in nici un fel polaritatea...acum nu mai stiu , pe google, nu am gasit o poza clara, sa-mi dau seama, multumesc anticipat.
Comment
-
Comment
-
ma poate ajuta cineva. cum leg un dimmer pe luminile din bord ?sigpicFGA-ul meu ... http://www.loganclub.ro/forum/tr_93_...9.html?t=25709
Comment
-
-
Daca ai scos ledurile, nu se poate masura pe placa, pt ca ledurile sunt inseriate doua cate doua.
Cei care simtiti ca nu va pricepeti suficient, de ce va bagati? Poate ardeti procesorul placii, sa vedeti atunci scandal
Comment
-
design, clar ca sunt sub amator, dar si asa am schimbat ledurile, la zeci de loganuri in TM si nu am avut nici o problema, dupa mine e ce-a mai banala operatie, sa inlocuiesti ceva. dar eram setat, ca pe placa, sa fie indicata polaritatea...pur si simplu nu am observat, decat dupa ce le-am dat jos, de aici m-am pierdut, de aceea am cerut ajutor pe care l-am primit.
Comment
-
Salutare! Am si eu o mica problema... Am desfacut bord-ul masinii sa schimb led-urile si fara sa vreau, am scos acele invers si dupa am realizat ca le-am scos prost. Ce poate sa pateasca placa? Precizez ca este o placa veche si vreau doar sa fac un test deci nu e mare problema daca nu mai merge. Dar ce i se poate intampla?
Comment
-
acestea sunt pozele, a trebuit sa te tai ca sa le pot incarca....
Comment
Comment