Vorbeste cu userul Dsign si te ajuta el.
Schimbare Culoare BORD
Collapse
X
-
-
Stie cineva cum pot fi contactati baietii de la Zextar ? Pe mail nu raspund iar nr de tel postate pe forum sunt inchise . Am incercat de cateva ori pt ca vreau sa schimb becurile la bord dar...................................B -X X - DDF x 2
:sofer1: :kissroadkill: :sofer5:
Comment
-
Originally posted by florin77Stie cineva cum pot fi contactati baietii de la Zextar ? Pe mail nu raspund iar nr de tel postate pe forum sunt inchise . Am incercat de cateva ori pt ca vreau sa schimb becurile la bord dar..................................."cromul este placerea mea"
"cui nu-i place , valea"
Comment
-
Originally posted by andrei@giurisici fabian: Foarte frumoase ceasurile de bord. Se vad foarte clar cifrele, nu cum au pus unii, lumini albastre si nu prea se intelege nimic de acolo.
Bravo!Attached Files
Comment
-
Si la tine se vad foarte bine, dar am vazut la unii totul albastru (si cifrele si limbile) si nu se mai intelege nimic.
Comment
-
Originally posted by klausinteresante imagini pe aici...
Evident, cu citarea sursei...
Comment
-
Scuze daca nu m-am facut inteles. Eu ma refeream strict la pozele din primul post din thread, la care se referea si klaus... Cele puse de unic.
Comment
-
Am rezolvat cu bordul . Uite ce a iesit , sunt facute de Dsign .A treia poza este.............................B -X X - DDF x 2
:sofer1: :kissroadkill: :sofer5:
Comment
Comment