If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
am o intrebare.a cumparat careva atunci cind erau la oferta in metro acel dispozitiv de proiectie al vitezei pe parbriz?(cum e la avioane). de cite ori a fost ori nu am avut bani ori s-a terminat. vreau sa stiu daca se vede si ziua si cum e ? si daca e multumit de el? unde se leaga? la calculatorul masinii? mie mi se pare superinteresant.
am o intrebare.a cumparat careva atunci cind erau la oferta in metro acel dispozitiv de proiectie al vitezei pe parbriz?(cum e la avioane). de cite ori a fost ori nu am avut bani ori s-a terminat. vreau sa stiu daca se vede si ziua si cum e ? si daca e multumit de el? unde se leaga? la calculatorul masinii? mie mi se pare superinteresant.
pai se poate lega la firele casetofonului ca acolo ai tot ce iti trebuie
plusul de contact este la firul galben
masa este firul negru
semnal de viteza este firul verde
eventual daca are mai mult de 3 cabluri care se leaga pune o poza cu manualul de instalare sa ma dumiresc si eu.
stiu ce zici, ca de acolo imi este legat aparatul de taxat(pt taxi). eu ziceam daca are careva ca inca nu am, dar fii sigur ca imim iau cum dau de el.si atunci pun si poze.
am reusit si eu sa-mi fac modificare la ledurile din bord. pentru inceput imi place cum a iesit, tin sai multumesc lui unEL pentru sfaturi. pozele sunt facute cu telefonul dar in realitate se vede mai bine
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment