Un jab de bani si te rezolva seby)... , Binentels urmand indeaproape instructiunile mele)
Schimbare Culoare BORD
Collapse
X
-
Last edited by KeanuRev; 7 February 2008, 00:55.LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
-
Uitati si bordul meu.
Daca vrea cineva din Constanta sau de prin zona sa-si faca la fel sau in orice alta combinatie de culori poate sa apeleze la mine.In tara momentan.
Comment
-
Originally posted by CosTin87SIE View PostUitati si bordul meu.
Daca vrea cineva din Constanta sau de prin zona sa-si faca la fel sau in orice alta combinatie de culori poate sa apeleze la mine.Attached Filessigpic
Comment
-
Originally posted by CosTin87SIE View PostUitati si bordul meu.
Daca vrea cineva din Constanta sau de prin zona sa-si faca la fel sau in orice alta combinatie de culori poate sa apeleze la mine.
restul ceasurile vreau sa-mi pun ...plasma !:popa:
Comment
-
Originally posted by CosTin87SIE View PostDa, se poate schimba orice led doresti. Nu dureaza prea mult...maxim 1-2 ore. Pretul este discutabil, depinde de culoare.
daca nu se poate tot un albastru dar nu asa aprins ... eventual bleu ... iar pana atunci cine stie poate ma razgandesc in privinta culorii si o sa vreau verde ..una din astea 2 inca nu m-am hotarat:popa:
Comment
-
Originally posted by bagheera View Postma intreb si eu ....nu este mai simplu sa-mi cumpar ceasuri plasma decat sa-mi desfaca ceasurile sa schimbe ledurile alea sau ce-or fi ? mai ales ca ... am inteles au si potentometru de densitate a luminii si sunt si-n 2 culoriisigpic
Comment
-
potentiometrul este pentru reglarea INTENSITATII luminii de la bord, nu a densitatii.
Eu unul nu recomand plasma pt ca:
1. este fabricata dubios
2. foloseste un ridicator de tensiune si mai dubios, cu niste conductoare electrice mai subtiri ca firul de par
3. potentiometrul functioneaza de citeva ori, pina arzi ridicatorul
4. la pretul unei plasme, schimbi iluminarea cu leduri in bord, butoane, comanda de ventilatie si plafoniera
5. cind montezi plasma, iti ramin portocalii acele, displayul, butoanele, comanda de ventilatie, adica vei avea un pomulet de craciun in masina (plasma verde/albastrui+ efecte rosii si restul portocaliu)
Comment
Comment