Un led poate conduce tensiunea dar sa nu se aprinda, se intampla in general la ledurile low cost din cauza materialelor din compozitia chip-ului.
Schimbare Culoare BORD
Collapse
X
-
-
Conteaza provenienta si marca sau clasa de sortare nu pretul care poate proveni dintr-un adaos mare. In fine un led ca sa il folosesti si la cald si la frig si supravoltat si in umiditate mare trebuie sa fie produs intr-un anume mod. Cel mai bine desfaci bordul si verifici lipiturile, daca totul este ok schimba ledurile de la culoarea care face probleme.Piese premium Dacia Logan, Sandero, Duster
Consumabile tinichigerie/vopsitorie IXELL,piese schimb
Comment
-
Salut,
Ceva de genu' , stie sa faca cineva ? http://www.youtube.com/watch?v=WirgvD3gJFw si cam la ce pret?
Mersi
Comment
-
mai simplu ca la logan nu cred ca exista. prima data e mai greu sa iti infrunti temerile ca ai putea strica ceva.
ciprs,pune mana pe surubelnita,demonteazale/modificale.la sfarsit vei si tu surprins cat de simplu e. sunt 12 leduri mari si late la ceasuri.
daca ai intrebari legate de cea ce trebuie sa faci, da-mi un mesaj privat si iti explic.
aseara m-am jucat si eu nitel la un logan. ce a iesit?se vede in poza. nuanta tinde spre albastrul de la golf 4. nu prea se intelege acest lucru din cauza junghiului de aparat.Attached FilesNoul Logan II 1.2 16V,75CP. Laureate
Solenza 1.4MPI,75Cp
Opel Astra G,Combi 1.7DTI 16V,75Cp
Comment
-
se poate schimba tot ce este LED. pentru colegul din Buzau, daca nu gasesti pe la nimeni te-as putea ajuta eu. Cauta ledurile care iti plac si le lipim impreuna.
Bordul meu este facut la maestrul absolut, Dsign , pe o culoare unicat pana acum pe forum, aqua blue, sau turcoaz. Daca tot il desfac, poate fac si eu smecheria cu 3 tonuri de culoare pe ace. Dupa aproape 2 ani, ince se prezinta impecabil. deci calitatea ledurilor a fost superioara.Last edited by razvanamza; 20 January 2013, 11:36.
Comment
Comment