Unde gasesc si io folia si acele de la ceasurile de prestige
Schimbare Culoare BORD
Collapse
X
-
Originally posted by Beleauaexplicati`mi si mie mai in detaliu cum se schimba sau datimi un om din constanta care le schimba
Comment
-
Si io am vrut sa mi le schimb intr-o vreme da m-am saturat sa tot caut electricieni. Am fost de doua ori pe feleac la Dacia la doi electriciani, nici unu nu o vrut, so temut ca se strica si dupa tre sa mil plateasca >asa mi-or zis<, si am mai fost in someseni la un altreilea electricean care o zis ca is becuri si nu leduri in bord. Cand am auzit am vrut sa il corectez da tipu a tinuto sus si tare ca is becuri nu LED-uri....mo bufnit ras si m-am dus acas....
PS: daca gasesti cumva sa ma anuti si pe mine, apropo de pret am auzit de pe la alti (de pe forumuri) ca ar fi in jur de 1 mil (lei vechi)...de doi lei :p
Comment
-
Originally posted by bagheerapana acum am vazut ca nu s-a oferit nimeni sa se ocupe de asa ceva ... cred ca o sa raman la varianta cu plasma ...
nu-mi amintesc sa fi intrebat... dar daca vrei, te pot ajuta
pentru cei din cluj, daca va stringeti mai multi (6-7 masini) putem discuta si vin eu la voi.
We acesta am fost la Miercurea Ciuc unde am rezolvat 4 masini... Detalii pe privat, sa nu se considere reclama
Comment
-
:inlove:
Comment
Comment