Unde Imi Pot Comprima Sau Scurta Arcurile

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Unde Imi Pot Comprima Sau Scurta Arcurile

Salut baieti, as dorii, daca s-ar putea sa ma indrumati unde as putea micsora garda la sol a masinii mele. Nu conduc agresiv, merg relativ linistit cu mici escapade (nebunie temporara). Va multumesc BAFTA SI MULTI KILOMETRI FARA EVENIMENTE

Cumperi arcuri sport..si ai rezolvat problema..e cel mai simplu asa.

Comment

cel mai simplu si cel mai sigur....

ps: sa nu iti tai arcurile originale...
      0.9 tce SL plus

Comment

Poti taia arcurile la Pilot in Pitesti\Bucuresti contra sumei de 150RON.Pentru a micsora garda la sol cu 3cm e de ajuns sa tai o spira
        AG 16 Y M A

Comment

In titlu ai scris ceva de genul.......comprimat sau scurtat arcurile.... Ai inceput din prima prost. Nici una nici alta. Inlocuite cu altele care sa-ti asigure garda dorita. Arcuri sport adica. Sper sa nu fii inca unul din cei care cer sfaturi unde si cum sa-si taie arcurile cu flexul. Ai foarte mare grija si mult succes

Comment

Normal baieti... siguranta pe primul plan fara indoiala, cu flexu nu ma pricep... dar orice lucru trebuie facut cu cap. Doresc s-o las minim 5 cm (H&R, stiu solutia) dar vreau mai intai sa vad daca este cit de cit practica, daca mai pot urca o bordura, daca dau cu burta de orice mic obstacol, chestii de genul acesta. Prefer sa incerc una dintre cele 2 solutii sa ma conving decit sa dau 7 milioane si sa regret investitia. Multumesc si astept sfaturi in continuare. Noroc

Comment

ia arcuri de 40 sau 45 h&R si stai linistit ca inca o sa mai urci borduri, mai ales daca nu ai kit de spoilere! asteapta o oferta la vreo firma si cu 5 mil rezolvi totul

Comment

Am H&R si inca pot urca borduri..asa ca poti sta linisiti.

Comment

@al!n: nu-i indruma, te rog, sa taie din arcuri...vor obtine o broasca cu garda la sol coborata, dar stabilitate nu, decat pe asfalt ca lama de cutit, ceea ce nu-i cazul in romania...
                  Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Working...
                  X
                  Anulare DPF
                  Politica de Securitate Google