arata bine man,da jantele de pe masina nu sunt pe gustul tau...eu zic ca si jantele sunt super
Logan Prostreet primul kit de tuning
Collapse
X
-
eu pe masina mea am albastru marin ... si asta cu kitul nush ce culoare are , ca e mai deschisa putin , dar oricum nu este metalizataLast edited by miTzaH; 9 September 2007, 23:41.
Comment
-
Cum exista deja un topic despre kitul acesta am adaugat aici posturile...
Cat despre pozele alea cu loganul albastru,se uploadeaza pe site nu se dau linkuri de prin alte partiPentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
@Cristi_XP , am repostat cu imaginile postate pe forumul asta :P
si pt cei de la prostreet o intrebare : se poate pune bara fatza , spate si pragurile si pe un logan prestige ? ca urmeaza la anu sa-mi iau unul si cred ca o sa fac o comanda la voi (nu o sa vreau spoileru de pe portbagaj ca prestige vine deja cu o indoitura din fabrica )
Comment
-
merge pe prestige,roby insa nu prea are vreme sa intre pe net ca sa raspunda.
Pretul kitului e in jur de 10.5 mil,deci super acceptabil..Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
deocamdata pentru inceput tunningul pentru logan a avansat repejor sa zicem ... pacat ca , cand omu se hotaraste sa il aranjeze ii cedeaza o piesa doua mai scumpe ( in cazul meu ) si se lasa la mana lui )Alex is My Name .. CT26DZU is my " nickname " )
Comment
-
Originally posted by armand24pai si daca imi dau aia tzeapa ? ;))
Comment
-
poi cum sa iti dea teapa? pai se vede ca sunt bari, deoarece ele vin impachetate in ceva folie transparenta, deci nu au cum, si in plus ei sunt baieti seriosi, nu se preteaza ei sa faca asemenea treburi, deci fii linistit.Daca vrei sa iti comanzi ceva de la ei, fa-o cu incredere, eu garantez pentru ei, atat seriozitate cat si lucruri facute super bine, cu super finisajesigpic
Comment
Comment