Logan Prostreet primul kit de tuning

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

De finisaje nu stiu ce sa zic, dar as avea incredere in ei si eu. Asta, asa, sa ma bag si eu in seama cu voi.
    http://www.loganclub.ro/forum/vand_m...or-t35360.html

Comment

Cand vorbesc de finisaje, ma refer la imbinaturi, potriviri si kestii de astea.Dupa cum am zis, lucrarile lor vin finisate si date in Spritkit, bineinteles, cand le duci la vopsit, vopsitorul trebuie sa le mai pregateasca putin inainte de vopsire, doar tre sa faca si el ceva pentru cei 100 euro/bara cat cere, nu?
      sigpic

Comment

Da, mai putin eleroanele la primele 2.
        Multa lume, putini oameni...

Comment

Da am votat.
          Forza Steaua

Comment

Ce pret are kitul???
            si daca este bara completa fata/spate sau fusta f/s
            CT-42-SMC doar un logan mai galagios

Comment

Chiar nimeni nu poate sa imi zica???
              CT-42-SMC doar un logan mai galagios

Comment

7.8 mil m`a costat pe mine bara de fata acum cand am lovit caprioara...
                Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Kitul costa in jur de 14 - 15 milioane, astea reprezentand doar PRELUNGIRILE la bara fata , bara spate si 2 praguri, deci ai nevoie si de barile tale originale.
                  sigpic

Comment

kit

Succes in continuare...
                    sigpic
                    Maică, ce mafioți de treabă !!!

Comment

Mie unu imi place mult de tot kit-u eu zic ca este de acolo.....De la masina
                      sigpic

Comment

Urataaa masina...Loganul nu se tuneaza asa frate.Intai jante,folie daca se poate de alta culoare(gen rosu,albastru,verde->am vazut la cineva si ramas cu gura cascata),faruri,stopuri,garda la sol micsorata,un eleron mic,xenon,toba sport,si ATAT,ca si asa are curu mare,ii mai pui si prelungire s-a dus toata treaba.Mai degraba o capota din fibra de carbon,sau daca nu exista resurse un autocolant cu acelasi model.Prelungirile bari,sau alte bari mai joase strica Loganul,arata foarte urat.Daca gasesc ceva de genu,va atasez poza.Trebuie sa ai gust ca sa tunezi Loganul.Am vazut foarte multe Loganuri tunate urate,si rar am vazut unul care sa-mi placa.
                        sigpic

Comment

Eu unu ceva de genul mi-as dori :x...Mi se par superbe.
                          Attached Files
                          sigpic

Comment

Draga Pacco pai ce ne arati tu aici in afara de ELIA sunt poze facute in photoshop
                            Am scos masina in ploaie sa se tuneze cand tuna !.......restul e LOGAN

Comment

Cel albastru este super si nu este facut in photoshop
                              sigpic

Comment

Cel albatru cred ca e a lui GGD (in prima versiune,inaite de airbrush capota mototr)
                                Am scos masina in ploaie sa se tuneze cand tuna !.......restul e LOGAN

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google