De finisaje nu stiu ce sa zic, dar as avea incredere in ei si eu. Asta, asa, sa ma bag si eu in seama cu voi.
Logan Prostreet primul kit de tuning
Collapse
X
-
-
Cand vorbesc de finisaje, ma refer la imbinaturi, potriviri si kestii de astea.Dupa cum am zis, lucrarile lor vin finisate si date in Spritkit, bineinteles, cand le duci la vopsit, vopsitorul trebuie sa le mai pregateasca putin inainte de vopsire, doar tre sa faca si el ceva pentru cei 100 euro/bara cat cere, nu?sigpic
Comment
-
Urataaa masina...Loganul nu se tuneaza asa frate.Intai jante,folie daca se poate de alta culoare(gen rosu,albastru,verde->am vazut la cineva si ramas cu gura cascata),faruri,stopuri,garda la sol micsorata,un eleron mic,xenon,toba sport,si ATAT,ca si asa are curu mare,ii mai pui si prelungire s-a dus toata treaba.Mai degraba o capota din fibra de carbon,sau daca nu exista resurse un autocolant cu acelasi model.Prelungirile bari,sau alte bari mai joase strica Loganul,arata foarte urat.Daca gasesc ceva de genu,va atasez poza.Trebuie sa ai gust ca sa tunezi Loganul.Am vazut foarte multe Loganuri tunate urate,si rar am vazut unul care sa-mi placa.sigpic
Comment
-
Eu unu ceva de genul mi-as dori :x...Mi se par superbe.sigpic
Comment
Comment