Logan Prostreet primul kit de tuning
Collapse
X
-
asta e chiar jenant ... nu au un pic de imaginatie, pun ditamai spoilere pe Logan, fara sa-l lase putin jos
-
Comment
-
Exact "TUNNNNINGU" asta mioritic ma oripileaza pe mine(la Loganul Perla ma refer). Ii pui eleroane, spoilere, praguri, pleoape si o lasi cu jante de tabla + capace. Dupa mintea mea nimic nu infrumuseteaza masina mai mult decat jantele si astea ar trebui sa fie primele in cadrul unui proiect (si ultimele dar asta e doar parerea mea, eu personal nu prea suport spoilere si alte minuni ).numar secundele
Comment
-
ca tot vb de Logan, primul lucru cand incepi tuning-ul la Logan, este suspensia(asta daca vrei sa ai o masina care sa arate bine), apoi sunt roatele(bigger the better) .. si apoi dupa plac si dupa fonduri.
Comment
-
Roatele..suspensia si dup`aia spoilere de nefeseu
La ce sa le lase oamenii jos??Nu mai bine isi pun spoilere de nefeseu sa intoarca capu lumea dupa ele,si in prima curba zboara in decor,sau cand o sa simta nevoia de suspensie o sa ajunga la concluzia ca nu se poate,pentru ca ar cobora prea mult masinaPentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
si aici mai apare chestia .. cum s-o las jos, dupaia cum mai car oamenii(dupa cum se vad spoilerele pe un taxi), sacii la moara sau ingrasamant`u pe pamant?
Comment
-
Eu tot calculez cum o sa o bag in curte,ca asa cred ca si arcurile daca le schimb,nu mai urc pantaPentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
la fel ma gandeam si eu, am putina panta in fata garajului, tata a vrut sa-mi cumpere ferrari, dar ating cu el pe jos
Comment
-
Si eu am vrut sa-mi iau BMW M6 dar nu intra in garaj.
Comment
-
si asa ca, l-ai luat si l-ai pus ca semnatura
Comment
-
Dap, semnatura e destul de mare, intra si un M5.:p
Comment
Comment