ma uitam aseara pe net la mai multe modele de masini si am observat ca skoda roomster are faruri cu lupa(fara xenon) dar un singur bec. ma intrebam daca nu s-ar putea monta o lupa in interiorul farului stoc de logan. in felul asta ar disparea eventualele probleme pt cei care nu au angel eyes dar care vor sa isi puna si nu fac asta pt a nu fi opriti de militieni. nu am timp acum dar o sa incerc sa desfac farurile stoc(pe care oricum nu le mai folosesc) si sa pun in interior niste lupe de pe ceva second. ma gandesc ca oricum becul h4 are doua faze in el si ar trebui sa mearga. nu stiu exact ce fel de becuri au folosit la skoda dar ma interesez si de asta. daca cineva incearca inaintea mea as fi curios de rezultat.
O Idee Tampita - lupe in faruri stock
Collapse
X
-
offfffffffffffffffff. n-ai inteles nimic. am angel-uri si xenon pe masina.ideea era sa incerc sa vad daca iese ceva......dar de fapt ce ma mai chinui eu sa impartasesc ideile pe forum? aici initiativele sunt primite cu vorbe spuse la misto si superioritate. foarte tare.
nu face nimeni misto decat in gluma. in alta ordine de idei, nu mai da "quote" la ultimul post...Last edited by Seba; 12 February 2009, 11:01.
Comment
-
Dar dece te superi asa repede ? Toate ideile sunt bine venite.Lupa aia o iei dar cum o pui in farul de Logan ? Lupa are si ea un suport,pe care este fixata la o anumita distanta fata de bec sa poata focaliza lumina bine.Ca sa faci ceea ce spui tu, solutia este cea data de @gogoasha69,acel proiector cu lupa este special facut sa intre in locul becului H4.Daca faci un proiect viabil, le dai peste nas celor care nu cred,dar asa sa spui ca ei o lupa, si o bagi in farul de Logan, nu te crede nimeni.LOGAN--> <--TOYOTA
Comment
-
@bogdaneuronet- sa stii ca nu gresesti deloc cu ideea ta. Mai circula pe internet anumite poze cu loganuri tunate, unele dintre ele, avand si acea lupa in far. se poate face asa ceva, dar nu pot sa iti dau mai multe detalii. Din cate am inteles eu, lupa care incape in far, este de la un golf 4, daca nu ma insel. Stiu ca a pus @blackrally la o alta masina, si urma sa mai puna si la logan, dar vremea proasta i-a stat in cale.Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.
Comment
-
Originally posted by gogoasha69 View Postvezi ca gasesti instalatie xenon cu lupe cu tot undeva la 190euro. are si angel eyesUn Logan----YNG-----
Numai bine.
Comment
-
pt cei interesati aici gasiti lupe cu xenon pt faruri de logan. deci se poate....maine ma si apuc de lucru la farurile stoc cu lupe de golf 4(le-am gasit pe un wv busit).daca reusesc abia astept sa pun niste poze sa mai comenteze atunci unul si altul. daca nu reusesc oricum nu ma las si o sa tot incerc pana o sa reusesc.
Comment
-
am si eu nevoie de doua lupe pentru a adapta la motocicleta deoarece
am avut accident si nu gasesc far original . Imi trebuie lupe de vw passat , golf , skoda superb , toyota avensis samd din faruri sparte . cine ma poate ajuta ii raman dator si dau multa bere , ca la constanta nu am gasit nimic pana acum desi caut de vreo 3 zile . va multumesc anticipat
Comment
Comment