O Idee Tampita - lupe in faruri stock

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Da, politia inca bate la fel.
    If it ain't broke, don't fix it!

Comment

salut

se pot pune becuri normale h4 in lupe montate pe far?si este vreo diferenta decat fara lupe sau trebuie xenon obligatoriu?sau de exemplu niste becuri cu tenta alba?

Comment

Nu, nu se poate monta becuri H4 in lupe. Daca tot ai dat bani pe lupe baga un xenon si ai terminat povestea!
        sigpic
        Ca sa stii incotro te indrepti trebuie sa stii de unde ai venit. Richard Burns

Comment

Originally posted by Cristi4Speed View Post
          Nu, nu se poate monta becuri H4 in lupe. Daca tot ai dat bani pe lupe baga un xenon si ai terminat povestea!
          pai nu am luat lupe dar ma gandeam sa iau dupa vreo masina busita ceva mai ieftin si sa bag becuri normale poate mai inbunatatea luminozitatea dar daca zici ca nu merge...

Comment

Loganul de felul lui are o lumina chiar foarte buna. In afara de motivul xenonului nu vad nevoia de "mai mult". Pune niste becuri bune si gata.

Comment

Originally posted by razvanamza View Post
              Loganul de felul lui are o lumina chiar foarte buna. In afara de motivul xenonului nu vad nevoia de "mai mult". Pune niste becuri bune si gata.
              in concluzie....se pot pune lupe in far logan cu bec normal ?
              http://www.loganclub.ro/forum/album.php?albumid=910

Comment

Nu se pot pune becuri normale pe lupele bixenon. Doar pe cele mega drive si street storm se pot pune.
                MY CLA

Comment

daniel, da, se pot pune lupe in farul stock.
                  prestige, nu ai inteles ce a intrebat daniel

Comment

Ambinteles ce a intrebat,doar ca eu as vrea sa am becuri normale in lupe,asa cum am lanpassat de exemplu...

Scuze de greseli,degetele mele boante,mai apasa cate 2 taste pe tel...:
                    Last edited by danielriz; 15 January 2014, 22:29. Reason: Automerged Doublepost

Comment

daniele, da, se pot pune si halogene in lupe, doar ca trebuie alt tip de lupe

Comment

Ok,de unde cumpar lupe ptr bec normAl?ce tip?marca?

Comment

poti pune niste lupe cu lampi h1, si in loc de lampa xenon h1, pui halogen h1. astfel o sa ai halogen pe lupe.

Comment

Working...
                          X
                          Anulare DPF
                          Politica de Securitate Google