Kit Tunning Logan PH2?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

banuiesc ca daca e pentru faza 2 automat o sa se potriveasca.eu zic ca nu ai de ce sa iti faci griji.oricum..arata foarte bine
    sigpic

Comment

Credeti ca ar arata mai bine daca as vopsi in alb plasticul din jurul proiectoarelor?
      Am dat de o poza a unui coleg de pe forum. Sper sa nu se supere daca o postez.
      Care vi se pare mai fumoasa?
      Attached Files

Comment

Eu zic sa pui proiectoare si sa le lasi asa, oricare alta combinatie nu arata bine la ph2.
        Vezi ca aici se discuta despre kit tuning si nu despre proriile masini, parerile le poti cere la My Ride -ul tau ca sa nu fi sanctionat.
        Logan PH2 1.4 MPI ABS+AFU+GPL ProiectoareEchilibru perfect.

Comment

Da, pai vorbeam despre kit-ul pilot pentru PH2, respectiv partea frontala.
          Ma intrebam daca ar fi mai estetic sa fie si plasticul din jurul proiectoarelor vopsite in culoarea caroseriei, asta doar la PH2-urile care au proiectoare si care, bineinteles, au kitul montat.

Comment

Originally posted by vladmarcu86 View Post
            Da, pai vorbeam despre kit-ul pilot pentru PH2, respectiv partea frontala.
            Ma intrebam daca ar fi mai estetic sa fie si plasticul din jurul proiectoarelor vopsite in culoarea caroseriei, asta doar la PH2-urile care au proiectoare si care, bineinteles, au kitul montat.
            ti-as sugera sa te joci putin in paint, sau le faci la alegere. oricum da super negru pe alb, in locul tau as monta kit-ul si apoi daca nu imi place le vopsesc.
            Nu-i bai...

Comment

Originally posted by Bobo12 View Post
              @Ingerulol: Cotiera am cumparat eu.E aia universala.Chestia e ca nu am putut sa o prind si ma incurca la geamurile electrice din spate.A 2-a chestie e ca ma chinui sa bag centura in acel locas deoarece suruburile de prindere a cotierei de suport vin chiar intre cele 2 chestii de prins centura.A 3-a chestie e ca daca dau scaunele mai in fata deja se deregleaza.Si a 4-a e ca nu sta fixa.
              Mane, tin sa te contrazic! Cotiera din aia universala mi-am luat si eu, chiar azi am montat-o. Intr-adevar, e ceva chinuiala sa prinzi suruburile la partea din fata, pentru ca in spate e usor (dai scaunele la maxim in fata ). Ce spui tu despre prinderea centurii sunt fantezii. Cu suruburile de prindere a suportului puse in orice pozitie si tot ai loc. Ca ramane fix locasul centurii si e mai greu sa umbli la pozitia spatarului, e adevarat, dar ca te chinui, e cam exagerat. Daca dai scaunele mai in fata, nu se deregleaza nimic, daca e fixata in suruburile din pachet (in acest caz pica si partea ca nu e fixa), doar ca drumul pe sina al scaunului e mai "greut" un pic din cauza suportului cotierei si scaunul chiar face tot "drumul" pe sina, dus-intors (chestie probata de mine). Si in fond la ce trebuie sa le misti? Ti le asezi dupa montaj in pozitia in care conduci si le lasi asa!
              Singura chestie "de chinuiala" e prinderea celor doua suruburi din fata! Trust me on this one!

Comment

arata bine kit ph2
                sigpicmasina personala pare cea mai deosebita

Comment

Ma intereseaza si pe mine un eleron de portbagaj pentru Ph2 :-? stie cineva de unde pot cumpara si eu unul ? sau are cineva de vanzare ??
                  CL 93 TAV

Comment

Se potrivesc farurile de ph1 sau angel eyes pe ph2 ?

Comment

Originally posted by vyp75 View Post
                      Iata kitul de ph2 de la diler cum arata in realitate pe masina mea.
                      Chiar daca e mai scump decat fibra, fiind de plastic eu zic ca nu se compara la calitate si nici la imagine, acesta de fabrica fiind mai de impact decat cel de la pilot.
                      Am Vazut azi un Logan cu asa kit dar nevopsit si arata super... ;)
                      Insa pe mine ma intereseaza doar eleronul de portbagaj... Stii un pret, ceva? tu cat ai dat pe el (individual, pe factura... daca iti scrie)...
                      sigpic
                      Show your car off in public, ride her hard in private...
                      http://www.loganclub.ro/forum/nt_89_...1.html?t=38851

Comment

Eleronul de portbagaj costa in jur de 500 Ron si il gasesti numai in reprezentanta.

Asta in cazul in care il vrei pe acesta.
                        Attached Files
                        sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL

Comment

500 e prea de tot frate... cu 500 iau un body compllet Pilot (nou) si pun si un lip spoiler in banii asta...
                          Nu vb de piese vopsite, clar... :P
                          sigpic

Comment

Asa este nu te conrazic dar calitatea si modul de montare si cum se potrivesc pe masina nu se compara.
                            sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL

Comment

Lasa frate, ca am vazut si kit original si kit Pilot pe masiuna... tot aia e... chestia e ca cele originale sunt din plastic, celelalte din fibra...
                              Si cel original, nevopsit, pe bune ca arata ca un sticker lipit pe bara (cu exceptia zonelor proeminente, care nu sunt foarte foarte)...
                              Si nu e cazul de "struguri acri", ci pur si simplu, nu se justifica pretul f mare... Doar ca sa zik "Al meu e original!" ? :P

Cum le`am dat peste nas si cu banalitatea aia de cotiera... "a noastra e rabatasbila, culiseaza, se prinde cu tabla de caroserie"... si eu am dat 80 de lei pe a mea, m`am dus la ei in parcare (ca si asa era zi moarta pe la ei, l-am chemat afara pe inginer si am montat`o singur in juma` de ora, de fata cu el... la urma l-am si intrewbat "Are ceva in + aia originala fata de asta?" N`a mai zis nimic...

Iau sa fim seriosi... Cum dreaq sa ceri 5 mil pe un eleron, cand iei tot kitul cu 20?

Astia numai din fraierit traiesc... Si spun asta in cunostinta de cauza, pt ca am prieteni care lucreaza la ei prin service...

Daca as avea matrita, stii ce usor fac asta din spuma si il imbrac in fibra?
                              Desi nu am lucrat pe profesia mea, ingineria la AR am facut`o... Nu ma duce pe mine unu` din service cu vorba, cand ala nu stia nici cum sa`mi puna opritoarele de praf la portiere...
                              Last edited by phanes; 16 July 2014, 22:10. Reason: Automerged Doublepost
                              sigpic

Comment

Eu sunt primul din tara care a avut kitul original si te asigur ca nu poti face comparatia veci cu fibra pilot, in primul rand nu e fibra, intreaba oameni care au vazut masina live si te vei convinge, SDP are dreptate, daca vrei calitate dai bani, daca vrei altceva, pune pilot ca e la moda fibra.
                                Intalniri LC.Sibiu sambata ora de vara 17 / ora de iarna 16 in Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO).

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google