Kit Tunning Logan PH2?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Kit Tunning Logan PH2?

Stie careva daca a aparut un body kit de Logan PH2?Vreau si eu poze , detali , etc.

A aparut kit pentru ph2,este cel facut de Dacia care cuprinde :difuzor bara spate,aplicatie bara fata,praguri,eleron luneta si eleron portbagaj.Este asemanator cu cel facut tot de Dacia pentru primu model de logan.
    AG 16 Y M A

Comment

se potrivesc kiturile care au fost facute pentru logan ph1 pentru ca 'coaja' e la fel, difera spoilerele si farurile/stopruile la exterior. in rest este la fel. s-a mai discutat aceasta tema in alt topic, si se potrivesc toate kiturile de logan ph1 si pe ph2. e aceeasi marie cu alta palarie
      Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

Nu cred ca se potrivesc. Cum pui tu spoiler fata de ph1 pe ph2 deci clar in fata nu merge

Comment

am vazut taximetrist cu fata de ph2 si spate de ph1. masina era ph1. a schimbat bara si farurile. nu intelegi ca e aceeasi masina doar ca difera spoilerele si farurile/stopurile si capota portbagaj? e acelasi 'schelet'. nu mai vorbi daca nu ai citit topicul unde s-a mai vorbit. cauta pe la tuning prin topicuri ca o sa gasesti, si dupa aia sa vi sa iti schimbi parerea ce tu daca ai ph2 ai bmw? tot logan ph1 doar ca in loc de niste plastice ai altele, si in loc de spoiler cu un model, ai spoiler cu alt model. si la fel si cu celalalte
          Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

Da si acum daca faci cum zici tu trebuie sa schimbi faruri triple pai atunci ce am facut o fac ph1 cu kit

Comment

aici e vorba de kit...deci e clar ca zboara spoilerele. sau ce intelegi prin kit tuning? lasand la o parte ce are dacia. uite de exemplu cum are sibianul. nu ti-l poti pune tu pe ph2? poti, pentru ca e tot logan, chiar daca are alte modele la unele piese din exterior.

Comment

Am inteles ca pot pune si kit de ph1.Ce imi sugerati in acest caz?

Comment

ce iti place tie si pentru ce te tine buzunaru

Comment

la ph1 accesorile de tuning se aplica peste spoilerele de serie, deci nici in maneca nu poti pune kit tunning de uzina pe ph2,acela destinat ph1.Daca cel putin cineva reuseste poate pune si o poza.

Comment

dacia a scos kit tuning de ph2, normal ca nu se potriveste kitul de ph1. dar nu era vorba de kitul de la dacia , ci e vorba de alte kituri, si am dat exemplu masina lui 'sibianul'. chiar asa greu e de inteles? sau de citit ce e postat mai sus?

Comment

Eleron luneta la ce pret mai este?Stiam ceva de 200 ron,sau ma insel?
                        Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

Pai vezi ca nu vorbeam eu aiurea. Acum e clar ca nu se potrivesc.

Comment

Stiu eu pe cineva care are pe ph1 faruri bara fata si bara spate de ph2 deci se potrivesc cu mici modificari la sistemul de prindere
                            AG 16 Y M A

Comment

Da cu mici modificari in genul la ce a spus Anca16v

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google