Kit Tunning Logan PH2?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Ce e asa de greu de crezut ca se potrivesc?O sa vorbesc cu el si va spun exact ce trebuie modificat pentru a pune bara fata si faruri de ph2 pe ph1.Bara spate se potriveste perfect la prinderi doar ca o sa frece putin portbagaju in colturile barii.Stiu ca mi-a zis o data dar nu am dat prea mare atentie oricum nu pomenea nimic de legat cu sarma lipit cu scoci si mai stiu eu ce.
    AG 16 Y M A

Comment

Originally posted by alex86 View Post
      Pai vezi ca nu vorbeam eu aiurea. Acum e clar ca nu se potrivesc.
      Deja este un prestige prin cluj 1.6 16v cu fata de ph2 si spate tot de ph 2. Ieri o fost scos din service Dacia..... fata si spatele de ph2 se potrivesc la fix, am vorbit cu baiatu care o montat fata si spatele de ph 2
      Last edited by Tudor_cj; 15 February 2009, 03:11.
      2004 Dacia Logan 1.4MPi
      2006 Dacia Logan 1.5dCi
      2007 Opel Astra H 1.7CDTI

Comment

Farurile se pot monta , au aceleasi dimensiuni , la fel si barile cu toate ca au alte prinderi , se pot adapta foarte bine si la PH1 . IDEEA ERA ALTA ... omul a intrebat daca exista KIT TUNING LOGAN PH2 ? Adica nu il intereseaza sa-si faca din ph1 - ph2 pentru ca deja are PH2 . Si cam toate raspunsurile au continut "am vazut taximetristi care aveau bara de PH2" ) Dati si voi raspuns mai pe subiect va rog . Chiar m-ar interesa pe mine .
        P.S. Uzina inca nu a scos nimic pentru PH2 (trebuie sa ajunga la un nivel de masini vandute) ca sa aiba baza de vanzare . Se potriveste eleronul de luneta sigur (cam 200lei nevopsit la dealer) si sapt care vine ma duc sa vad daca mai au ceva dotari pt el . As cam vrea o cotiera (ca sigur bari si alte alea nu au)
        Last edited by ingerulol; 15 February 2009, 11:32. Reason: Automerged Doublepost
        1.6 MPi Icy White

Comment

@Ingerulol: Cotiera am cumparat eu.E aia universala.Chestia e ca nu am putut sa o prind si ma incurca la geamurile electrice din spate.A 2-a chestie e ca ma chinui sa bag centura in acel locas deoarece suruburile de prindere a cotierei de suport vin chiar intre cele 2 chestii de prins centura.A 3-a chestie e ca daca dau scaunele mai in fata deja se deregleaza.Si a 4-a e ca nu sta fixa.

Comment

Bobo nu ai luat-o pe aia de la DACIA ? Eu am mers cu un Kiss FM (deci cotiera de prestige in piele sintetica neagra) cu geamuri electrice spate si era super stabila , nu avea probleme nu incomoda cu nimic oriunde . Deci probabil nu e standard (asta de vb eu era cu prindere metalica)
            1.6 MPi Icy White

Comment

Update: Am vazut prin Mioveni un PH2 cu un bodykit misto.Era culoara gri sobolan.Numarul nu il stiu.Daca stie cineva despre ce masina este vorba sau daca au scos cei de la Dacia kit pt PH2 va rog sa imi spuneti.

Comment

din cate stiu eu inca nu au scos nimic pentru ph2. mai asteptam...
                sigpic

Comment

bobo,prin mioveni mai umbla si un logan cu kit facut de dacia pentru ph2,are culoarea aceea galbui spre auriu nu stiu exact cum ii zice la culoare.Arata destul de bine kitul mai putin eleronu.
                  AG 16 Y M A

Comment

pai o poza ceva se gaseste cu aceste kituri?
                    sigpic

Comment

@al!n chiar de ala zicea.Vreau mai multe informatii

Comment

E CUstom cred poate ne ajuta si pe noi colegii de la Mioveni cu niste pictures a lu` nea` cu PH2 modificat
                        1.6 MPi Icy White

Comment

deci este acelasi kit ca si cel pentru ph1 doar ca este adaptat pentru ph2 difuzoru spate mai scurt, partea din fata mai rotunjita pragurile sunt identice ..singura diferenta este eleronu.
                          AG 16 Y M A

Comment

Daca are cineva poze il rog sa le puna aici. merci

Comment

Primul kit de la Pilot pentru Dacia Logan PH2
                              Attached Files
                              If it ain't broke, don't fix it!

Comment

cam subtil ma asteptam la ceva mai drastic sa se vada diferenta
                                eu ma gandesc la grila daca poate cineva sa o faca ceva in genul la cea din poza carte am avut-o pe laguna
                                Attached Files
                                Intalniri LC.Sibiu sambata ora de vara 17 / ora de iarna 16 in Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO).

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google