Ok, kit pardon prelungire pilot pe o bara nevopsita integral, arata urat, mai ales ca; are calandru vopsit in culoarea masini... (si ce cauta cerculetele alea gen proiectoare de offroad pe masinuta )... bandouri nevopsite... cine este proprietaru, sa vina pe forum la o instructie ca nu da bine. Atentie, nu e critica la adresa prelungiri ci mai mult celui care a gandit schema vopsiri ....
Kit Tunning Logan PH2?
Collapse
X
-
Originally posted by raichu View Postkit tuning pt ph2 au facut baietii de la pilot cautati pe net. e cam 4-5 milioane tot (praguri, bara fata si bara spate)Nu-i bai...
Comment
-
sal
Am un body kit model RL pe logan..si s-au cam stricat din cauza drumurilor din romania...s-au ciobit k sareau pietricele de pe drum in ele...nu stiti pe cienva jud. Brasov - Jud Sibiu care repara asa ceva sau unde gasesc unele ? si niste probleme de undercar neon .. functioneaza knd au chef
Comment
-
sal
Iata kitul de ph2 de la diler cum arata in realitate pe masina mea.
Chiar daca e mai scump decat fibra, fiind de plastic eu zic ca nu se compara la calitate si nici la imagine, acesta de fabrica fiind mai de impact decat cel de la pilot.Intalniri LC.Sibiu sambata ora de vara 17 / ora de iarna 16 in Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO).
Comment
-
salut eu am montat kitul de la pilot si sunt foarte multumit
Comment
Comment