Kit Tunning Logan PH2?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Ok, kit pardon prelungire pilot pe o bara nevopsita integral, arata urat, mai ales ca; are calandru vopsit in culoarea masini... (si ce cauta cerculetele alea gen proiectoare de offroad pe masinuta )... bandouri nevopsite... cine este proprietaru, sa vina pe forum la o instructie ca nu da bine. Atentie, nu e critica la adresa prelungiri ci mai mult celui care a gandit schema vopsiri ....
    Logan PH2 1.4 MPI ABS+AFU+GPL ProiectoareEchilibru perfect.

Comment

a aparut kit pt ph2

kit tuning pt ph2 au facut baietii de la pilot cautati pe net. e cam 4-5 milioane tot (praguri, bara fata si bara spate)

Comment

raichu fa niste socoteli:
        spoiler fata 180 ron
        spoiler spate 180 ron
        praguri 230 ron
        eleron 300 ron
        preturiile de la Pilot

Comment

eu unu nu sunt adeptul fibrei, prefer elementele din plastic
          Intalniri LC.Sibiu sambata ora de vara 17 / ora de iarna 16 in Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO).

Comment

Vand kit tunning complet, original, produs in Belgia pentru Logan Ph 1.

Comment

ofer 10 lei!

Comment

Originally posted by raichu View Post
                kit tuning pt ph2 au facut baietii de la pilot cautati pe net. e cam 4-5 milioane tot (praguri, bara fata si bara spate)
                din cate stiu nu este kit. trebuie sa te duci la ei sa lucreze pe barile tale existente. oricum nu e mare lucru. oricine lucreaza cu fibra si are o imaginatie bogata ti-o face...
                Nu-i bai...

Comment

sal

Am un body kit model RL pe logan..si s-au cam stricat din cauza drumurilor din romania...s-au ciobit k sareau pietricele de pe drum in ele...nu stiti pe cienva jud. Brasov - Jud Sibiu care repara asa ceva sau unde gasesc unele ? si niste probleme de undercar neon .. functioneaza knd au chef

Comment

sal

Iata kitul de ph2 de la diler cum arata in realitate pe masina mea.
                    Chiar daca e mai scump decat fibra, fiind de plastic eu zic ca nu se compara la calitate si nici la imagine, acesta de fabrica fiind mai de impact decat cel de la pilot.
                    Attached Files
                    Intalniri LC.Sibiu sambata ora de vara 17 / ora de iarna 16 in Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO).

Comment

arata super ! .... nu credeam ca arata chiar asa... cat te-a ajuns in total ?

Comment

mult, spoilere, praguri si eleroane 2000 ron

Comment

Frumos,dar si scump !!

Comment

Originally posted by vyp75 View Post
                            mult, spoilere, praguri si eleroane 2000 ron
                            2000 cu tot cu vopsit si montaj ?mersi

Comment

da cu totul inclus de la ei de la diler

Comment

salut eu am montat kitul de la pilot si sunt foarte multumit
                                Attached Files

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google