Stie cineva de unde se gasesc pacute frana ferodo si discuri de frana ventilate (dar nu din cele romanesti)pentru logan 1,4 mpi cu abs? Am auzit ca in combinatia asta se modifica substantial parametri de franare. Ar fi de mare folos un nr de tel sau un site cu comenzi online.
Placute Frana Ferodo Si Discuri De Frana Ventilate
Collapse
X
-
Dar de placutele de frana delphi lockheed ce stiti? Vreau sa le pun pe masina la urmatoarea revizie de 52000 km.Pana acum le-am avut pe cele originale.Toţi cei care folosesc strada poartă în memorie imaginea unui accident de drum impresionant.
Comment
-
Pacute Frana Ferodo Si Discuri De Frana Ventilate........ presupun ca te-ai grabit cand ai postat titlul,sau asa le zice acum la placutele de ferodo?........inca nu imi fac probleme vis-a-vis de placute dar ma cam pregatesc si eu de revizie , interesant..........
Comment
-
Originally posted by bogdaneuronet View PostStie cineva de unde se gasesc pacute frana ferodo si discuri de frana ventilate (dar nu din cele romanesti)pentru logan 1,4 mpi cu abs? Am auzit ca in combinatia asta se modifica substantial parametri de franare. Ar fi de mare folos un nr de tel sau un site cu comenzi online.
PS Ai ventilate pe 1.4 MPI? Ca altfel schimbi si etrierii...Last edited by detail; 22 April 2009, 23:58.
Comment
Comment