Originally posted by chelloo83
View Post
Ridicare automata a portbagajului
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by mihai.gigi View PostDar sa se inchida singur? Fara misto! Mie de obicei mi se intampla sa am mainile ocupate (cand ma scoate femeia la cumparaturi) si sa nu pot lasa capota de la portbagaj...
Cu ridicatul portbagajului o sa incerc si eu cat de curand( aveam pe la munca un telescop cam de marimea celui din prima poza):popa:
Comment
-
Originally posted by bagheera View Postusor de zis dar am crezut ca are deja cineva dimensiunile sa nu mai demontez bancheta sa ma lungesc pe acolo ca sa mosor distanta cu portbagajul inchis ... am si eu un volum cat de cat ;)
PS: mai pe sfarsitu pagini gasesti poze si dimensiuni:p...de doi lei :p
Comment
-
Originally posted by mishu_wrc View PostAi aicea dimensiunile de la telescopu care mi l-am montat eu plus ceva poze http://www.loganclub.ro/forum/mishu_...nu-t207p3.html
PS: mai pe sfarsitu pagini gasesti poze si dimensiuni:p:popa:
Comment
-
Originally posted by mishu_wrc View PostAi aicea dimensiunile de la telescopu care mi l-am montat eu plus ceva poze http://www.loganclub.ro/forum/mishu_...nu-t207p3.html
PS: mai pe sfarsitu pagini gasesti poze si dimensiuni:p"cromul este placerea mea"
"cui nu-i place , valea"
Comment
-
Asa si trebuie, sa intinzi ambele arcuri, nici nu e nevoie sa scoti unul din ele, ca merge si asa, cu ele intinse.
Comment
-
Originally posted by bagheera View PostIn poza e masina ta ? daca da unde gasesc si eu ceva poze cu ea mai in detaliu ? asta daca exista .... m-ar interesa capota in mod specialAttached Files
Comment
-
mihai nu vreau sa te contrazic, probabil o fi masina ta. daca da felicitari. am citit pe un alt forum dedicat tuningului virtual pareri si sugestii. iar intr'o poza VIRTUALA aparea loganul ce il ai la avatar si zicea tuning virtual dupa nu's ce model de mercedes. ar fi mai credibil sa pui ceva poze cu masina si la interior si din diferite unghiuri. ma scuzi daca team deranjat dar it izic ce am vazut
Comment
-
Miam pus si eu telescop la portbagaj dar nu se deschide din telecomanda tre sa apesi pe buton si se ridica singur...nu e asa fain ca in filmuletzu ala dar cand vi cu multe bagaje alea alea e mai usor sa apesi numa pe buton decat sa si ridici la el. Numa ca am o poblema al luam unu din shrot cu 20 lei si am cam luat tzeapa ca e putin uzat si nu ridica pana la capat, cred ca trebuie sa ieu altu...1.5 DCI 85 CP Chipuit, toba sport, neoane sub masina, la pedale, sub scaune si portabaj alaturi de lada de 800W RMS pure bass!!!
Comment
-
Originally posted by RazvanB View Postmihai nu vreau sa te contrazic, probabil o fi masina ta. daca da felicitari. am citit pe un alt forum dedicat tuningului virtual pareri si sugestii. iar intr'o poza VIRTUALA aparea loganul ce il ai la avatar si zicea tuning virtual dupa nu's ce model de mercedes. ar fi mai credibil sa pui ceva poze cu masina si la interior si din diferite unghiuri. ma scuzi daca team deranjat dar it izic ce am vazut
Comment
Comment