If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Daca am inteles eu bine din ce ai explicat pana acum in mufa asta in care nu sti ce sa conectezi va veni releul de care iti spunea mc_alienu mai sus si care iti va rezolva si problema-poti macar sa incerci, costa ~5 ron un astfel de releu.
Si la instalatia mea la fel am avut ca altfel sareau pe lunga.
ex-Logan Ambition 1.5 dci Iunie 2006/RIP Dec 2011
Dacia Duster Laureate 1.5 dci 110cp 4X4, ESP + whatever packs
Parca e releul de lumini de la dacia 1310 sau asa ceva nu mai tin minte exact ce i-am cerut vanzatoarei; cert este ca fix un releu ca cel de mai sus mi-a dat si-a mers perfect.
Salut.As dori sa stiu cam ce presupune montarea unei instalatii de xenon h1 pentru faruri cu angel.Adica se modifica ceva la instalatia masinii, spre exemplu daca fac modificarea asta si apoi la ITP trebuie sa pun inapoi farurile stoc care au H4 este vreo problema?
la itp se iau aia de tine daca lumineaza aiurea ...unu sus si unu jos sau in ochii celorlalti ...eu cu h4bi am trecut cu bine de itp ... au strambat din nas le-au verificat cu aparatu minune dar nu au comentat ...
Ok dar faza e ca eu am angel de la MD si de aia intreb la astea pot comenta aia de la ITP.
daca ai faruri de la mega drive nu te lasa,pentru ca farurile alea nu sunt omologate si nu se pot regla, ca sa nu deranjeze pe ceilaltii conducatorii auto, asa am avut si eu farurile si cel din dreapta batea in sus, nu am avut ce sa ii fac ,asa ca le-am vandut
asta e doar una din probleme, pe langa plasticul ordinar folosit care se matuieste si ingalbeneste, ledurile de 2 lei folosite si lupele facute din sticla de bere
asta e doar una din probleme, pe langa plasticul ordinar folosit care se matuieste si ingalbeneste, ledurile de 2 lei folosite si lupele facute din sticla de bere
la triple dupa 1 an,sa ingalbenit geamu in ultimu hal....
La halogen nu are garcea cum sa-si dea seama ca-s de 35 sau 55 iar pentru xenon dpdv legal e acelasi lucru ori ca ai de 35 ori ca ai de 55-adica nu ai voie cu nici unele.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment