Inaltare Garda Sol

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Inaltare Garda Sol

Vreau sa gasesc o solutie ptr marirea garzii la sol cu cca 5 cm...M-am gandit initial la distantiere montate deasupra arcurilor, sau, ca un brat, pe care sa montez amortizorul...toate custom made.

Peste tot pe unde m-am uitat, am gasit numai kituri de coborare, nu de inaltare...

Eu, folosesc masina si ptr drum forestier, in deosebi la munte, unde cantitatea de hartoape si bolovani e mare..., iar garda existenta, care e suficient de mare, ptr toate drumurile RO, HU, BG, MD...nu mai face fata.

Ceva idei? Sugestii...?

P.S.: Stiu ca cea mai buna varianta este sa renunt la idee, dar...
    e-mail: office@stickere.info

Dar.......renunta la idee totusi .
    B -X X - DDF x 2

:sofer1: :kissroadkill: :sofer5:

Comment

Am eu o sugestie, vinde loganu si cumpara o Lada Niva
      Nici asa nu are prea mare stabilitate, daca o mai inalti devine vapor pe uscat

Comment

exista kit-uri de inaltare, cauta pe net, dar nu cred ca exista pentru logan...si oricum nu cred ca exista pentru o limuzina, doar pentru jeepuri, si in nici un caz in jur de 5 cm cum vrei tu...
        iar la custom made, nu te juca deloc mai ales cu suspensia, amortizoarele...poti sa mori!
        la cat de inalta e caroseria, daca o mai si cocoti din suspensie, pe un drum forestier, pe o panta mica laterala, ai cele mai multe sanse sa te rastorni ( daca faci un custom si nu e calculat ca din fabrica ).
        mai asteapta sa scoata jeep-ul logan, sau cauta sa o furi pe aia alba cu sasiul de viitorul jeep logan care umbla prin pitesti cu nr de probe
        sau, scoate bani multi din buzunar si baga-ti air ride, ca la audi A6 allroad quattro
        Last edited by bolo; 25 February 2009, 09:34.
        Life is short...play more!
        http://www.loganclub.ro/forum/bolo-t4578.html?t=4578

Comment

Ca ideie e buna, dar casa nu strici masinia in scurt timp trebuie mai multe modificari decat un simplu inaltare.
          La inaltare eu asi avea doua idei, ori cu distantiere ori cu alte amortizoare, arcuri.
          Prima este mai ieftina, confortul ramine cam aceasi dar tinuta pe drum n-osa fie la fel.
          A doua ideie este mai scumpa, capacitatile offroad cresc (cursa mai lunga a suspensiei) dar pe asfat va fi ca o barca.

Linga inaltare trebuie schimbat, bucsele rulmenti si alte componente ale masini pentru a suporta cat mai bine drumurile forestiere si nu numai.

O garda la sol mare inca nu este de ajuns pentru o deplasare sigura. Este recomandat un diferential autoblocant. Celmai bun ar fi o tractiune 4x4 dar asta costa si mai mult si lista cu modificari nu se termina aici.

Eu votez pe distantiere si pe cauciucuri mai mare, mai balonate. (varianta cea mai ieftina)

Comment

Originally posted by Juristul2000 View Post
            Am eu o sugestie, vinde loganu si cumpara o Lada Niva
            Nici asa nu are prea mare stabilitate, daca o mai inalti devine vapor pe uscat
            Mi-ai luat vorbele din taste! Exact aceeiasi recomandare!

Comment

cel mai sigur...fara sa modifici suspensia, niste roti mai mari...cauciucuri mai inalte de la utilitare...
              oricum, pe cat de nebuna pare ideea...cam asa sunt si solutiile...de-aia sunt masini de teren 4x4...

Comment

eu te felicit ptr idee si...bafta dar sfat nu pot sa iti dau... intreaba la un service...

Comment

inaltare

Daca vrei sa maresti garda la sol la logan, nu cred ca ar fi o mare problema ... de aceea exista si pachetul de drumuri grele(mareste garda la sol). Niste flanse de inaltare sub arcuri ... si niste cauciucuri 205/75(80,85)/15 ar cam fi totul! bafta!
                  sigpic

Comment

Da,niste cauciucuri pe 80-85 ar fi o solutie,macar pt moment.
                    Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

Poate ar fi bune niste camere de cauciuc montate "cumva" si umflate cu compresorul doar cand ai nevoie (ca cricurile alea penumatice de la vulcanizare)

Comment

"camerele" alea se numesc perne de aer , si la suspensia air ride, se gasesc in capatul amortizoarelor, parca, stiu ca am vazut poze si cateva exemplare chiar live.
                        asta ar fi intr-adevar cea mai buna solutie, dar implica mult mai multe si costa si pe masura
                        Life is short...play more!
                        http://www.loganclub.ro/forum/bolo-t4578.html?t=4578

Comment

vinde loganul sau fa rost de bani si cumpara ;aro ,ims,lada niva,dacia papuc 4x4..
                          Welcome to the Club, We Have Jackets !

Comment

Si nu uita...a aparut Sandero Stepwayyy!!!
                            Succesuri!
                            Last edited by D-FENS; 7 May 2009, 20:55.
                            Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

Originally posted by alexyno View Post
                              Vreau sa gasesc o solutie ptr marirea garzii la sol cu cca 5 cm...
                              Peste tot pe unde m-am uitat, am gasit numai kituri de coborare, nu de inaltare...

Eu, folosesc masina si ptr drum forestier, in deosebi la munte, unde cantitatea de hartoape si bolovani e mare...
                              Ceva idei? Sugestii...?
                              Incearca pe www.laros.ro importa diverse solutii pentru acest gen de probleme...

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google