TIPS Toba

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• TIPS Toba

as dori sa imi cumpar un tips de toba dar care sa aiba oarecum diametru de iesire mare. cam ce dimensiuni imi recomandati sa aiba ? sistemul de prindere este mai bun cel cu cleme decat cel cu suruburi ?

daca e cu diametru mare, o sa se vada teava tobei inauntru tipsului, si e urat, cat despre prinderi, ambele sunt ok
    mai bine optezi pentru o toba sport

Comment

momentan nu am bani pt o toba sport... o sa imi caut mai intai un tips dar cel mai important e sa fie dintr-un material bun cum ar fi inox sa nu corodeze

Comment

Clar inox iar prinderile amandoua sunt bune numa sa fie facute cum trebuie ca altfel o sa-ti scoata un sunet enervant. Iar daca vrei diametru mare,ca sa iasa misto trebuie sa tai din teava.Asa a facut un prieten de-al meu si si-a pus tips borla (sudat) si arata ok. Altfel ti se vede aiurea cum zice si tomu.
        If everything seems under control, you`re just not going fast enough...

Comment

un coleg de club are un tips frumos din plastic, de culoare negru, infundat la iesire. Mie imi place la nebunie...va fi urmatoarea achizitie.
          MiNnRuZ

Comment

cine are si vrea sa imi spuna ce tip de tips are... rog sa posteze

Comment

eu am avut un tips infundat cum zice cosmin. avea iesirea in jos, insa era cam mica si obtura eliminarea gazelor si am dat-o jos. acum ma gandesc la o toba sport
              sigpic

Comment

Originally posted by RaduPH View Post
                cine are si vrea sa imi spuna ce tip de tips are... rog sa posteze
                Poze cu tips-uri de toba (cam putine ce-i drept)gasesti aici si se continua tot acolo.
                sigpic

Comment

Working...
                X
                Anulare DPF
                Politica de Securitate Google