If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
adica,el vrea sa spuna asa:daca vrei sa iti pui lampa din aceea in usa gen touareg poti sa pui frumos lucas-ul de pe aripa(semnalizatoarele) si ca led le pui tu ce culoare vrei !
acuma inteleg, mersi colegii dar sincer mi se pare tiganie sa pui lampa aia
eventual sa pui modul cu Led in oglinda exterioara sa lumineze jos cand deschizi usa, sau sub prag si atunci vezi mortaciunea pe care calci
eu personal sunt in dubii acuma sa pun sub masina sau in oglinda...sau ambele...
si eu as fi interesat, de limini pe portoere macare pe cele din fata, im place ideea cu ledurile cusurub, asa ca ii rog pe cei care au facut, sau cel care face as aceva sa ne dea mai multeee detalii
e foarte detaliat si ok tutorialul si imi place ce sa realizat, arata bine si util
colegii care nu au ganduri SF ca mine puteti pune in practica ce a facut sinx
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment