Lumini Pe Usi

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• lampile dreptunghiulare de portbagaj nu dau bine din cauza formei si curbelor fetei de usa. parerea mea. trebuie lampi ovale.

cam despre asta vorbesc: http://www.loganclub.ro/forum/showpo...2&postcount=90
    baiatul a lucrat frumos. nu se compara cu nici un led, beculete-n mii de culori sau altceva. frumos si curat. cu bun gust.

Last edited by bro; 23 February 2010, 21:53.

Comment

• alea de la semnalizator mise par prea mari si alea de la portbagaj la fel de mari...
      vreau ceva micut si finut.... ;)

Comment

• Lumini Portiere

cel mai bine ma duc la dezmembrari si voi scoate de pe volkswagen bora luminile de la usa sunt micute si lumineaza destul de bine seara

Comment

• poti cauta pe la dezmembrari. demontezi de pe un passat ceva. alea-mi plac si mie.

Comment

• Dacă vrei să faci ceva util, gândește-te la ceva în genul celor lui AG 23 YNG. Mă gândesc că vrei totuși să lumineze în jos și nu în habitaclu.
            Eu am în proiect un montaj cu benzi de 15 leduri pe care, dacă mă ajută un pic vremea, îl fac probabil sâmbăta asta sau cealaltă. Lumina va fi albă în jos (12 leduri) și roșie către spate (3 leduri), cu acționare la deschiderea ușii. Montajul va fi individual, pentru fiecare ușă în parte. ÃŽl fac și voi reveni cu poze.
            Last edited by valeriuciprian; 23 February 2010, 22:35.
            The future is already here - it's just not very evenly distributed. - W. Gibson

Comment

• uite asa am eu...cate 3 leduri pe surub facute special pt 12v
              Attached Files
              low....&.....slow

Comment

• @alexutzu: Cam așa ceva va fi și la mine, dar cred că va lumina mai tare și pe o suprafață mai mare, fiind vorba de 12 leduri de tip smd.
                The future is already here - it's just not very evenly distributed. - W. Gibson

Comment

• Originally posted by cosmin_BR View Post
                  mie asa ceva mia place sa fac la masina
                  Aceea e masina lui Leony_69. E opera mea de inceput . Era prin februarie 2009.

Originally posted by AG 23 YNG View Post
                  Da, e ok.
                  Dar ar fi mai bine daca ai pune leduri in aceea lampaEu la portbagaj am avut si sa topit acel plastic de langa bece bec cu incandescenta)
                  Deci pune led in locul acelui bec.(e un sfat)
                  Numai bine.
                  In lampile de pe usi, portbagaj, plafoniere, etc din acea masina nu mai exista nici un bec. Totul e cu leduri.
                  In fiecare lampa de pe usa sunt 5 leduri superflux rosii.
                  GL-22-TOF

Comment

• Salut.
                    Eu spuneam asa ca idee
                    Iar ca si consum e super ok,nu mai vorbesc de lumina care o fac,ledurile.
                    Numai bine.
                    Un Logan----YNG-----
                    Numai bine.

Comment

• Originally posted by cosmin_BR View Post
                      cel mai bine ma duc la dezmembrari si voi scoate de pe volkswagen bora luminile de la usa sunt micute si lumineaza destul de bine seara
                      daca ajungi pe la dezmembrarile alea de la albina ia-mi si mie 2 sau 4(in functie de cate gasesti) si duminica daca vii la intalnire sau cand ne gasim si platesc.....
                      nu de alta eu sunt la galati si aici nu stiu dezmembrari....

Comment

• Am folosit schema lui danielliviu cu dioda inseriata pe unul din firele roz care intra in contactorul de usa stanga fata(am contactori si pe spate si de aceea cred ca sunt la mine 2 fire roz) si se aprinde becul dar nu mai merge martorul din bord de usi deschise pe usa la care am inseriat dioda,pe celelate se aprinde.Care ar fi cauza?

Comment

• super chestia cu led-urile din portiera mam cam pus pe ganduri

Comment

• pai din cauza diodei nu iti mai merge martorul in bord. scoate dioda si o sa iti mearga martorul.
                            Renault Megane 2 2007 Privilege
                            1.5 dci 126 CP

Comment

• sinx crezi ca poti pune leduri la manerul de deschidere a portierei in interior ? si daca da la ce bani
                              From Miami 2 Ibiza
                              Voucher
                              http://i39.tinypic.com/302s7zr.png

Comment

• @raduhoria12: ai pus dioda invers. Inverseaz-o in circuit si o sa mearga. Dar trebuie sa pui pe ambele usi (stanga / dreapta) daca vrei sa aiba efect.
                                GL-22-TOF

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google