Lumini Pe Usi

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Una e sa legi lampile la plafoniera (asa cum ai spus initial) si sa iei doar plusul de acolo.
    Daca te uiti pe thread ai sa vezi ca schema de aprindere individuala e probata si postata pe forum cred de vreo 3 - 4 ani...
    GL-22-TOF

Comment

• Danilliviu, eu doar am spus ca am facut si eu asa, am folosit exact acea schema, tutorialul concret de realize l-am facut prin fotografiere si explicatii step by step... nu eu am inventat roata... doar arat cum se foloseste corect ;) ...sper sa ajute si pe altiii , nu ăsta e rolul forumurilor ?

Comment

• Cam asa ceva a iesit la mine . Sunt legate pe temporizare.
        Attached Files
        I changed her oil , she changed my life
        sigpic

Comment

• foarte frumos. a trebuit sa dai manerele jos sau te-ai descurcat cu ele asa pe pozitie? ce leduri ai folosit?
          Vizitati CTR-ul

sigpic

Comment

• Multumesc Glasses. Nu am demontat manerele , am avut spatiu suficient de manevra (am si mana mai subtire ). Ledul este spus in stanga manerului , la aproximativ 1 cm de "balamaua" manerului . Am gaurit din exterior cu spiral de 5.5mm iar ledurile sunt prinse cu superglue. Am folosit leduri de 5mm 12v pe care le-am izolat foarte bine si le-am imbracat piciorusele in tub termocontractabil si plastic topit . In usile spate ai loc sa pui ledul doar in stanga , in cele fata ai loc sa il pui si pe mijloc dar am vrut sa pastrez o oarecare simetrie.
            I changed her oil , she changed my life
            sigpic

Comment

• cu led de 5mm nu prea o sa fii multumit de lumina facuta
              pe ''lighean'' am pus superflux
              Attached Files

Comment

• Multumesc pentru raspuns. lumina aia este de efect nu ca sa vezi pe unde mergi. ledurile de 5 mm sunt de ajuns
                Vizitati CTR-ul

sigpic

Comment

• eu am vrut sa vad efectul nu doar sa stiu ca am led la acele manere

Comment

• Eu am de gand sa folosesc asa ceva pentru mai multa lumina. dau o singura gaura pentru fir si modulul il lipesc eu intr-un fel sau altul.
                    Attached Files
                    Vizitati CTR-ul

sigpic

Comment

• @Glasses!
                      nu te gandi ca acele led-uri smd fac cinestie ce lumina!
                      mie mi s-a cam luat de led-urile din comert si vreau sa-mi fac singur!
                      ma refer la cele din interiorul masinii.
                      PS: vezi ca un led dintr-ala PLCC, de care ai pus tu, furnizeaza maxim 17lumeni(doar unul, pe banda fiind 3, inmultesti cu 3(logic)).
                      ca sa faci comparatie, un bec w5w furnizeaza 50lumeni, un bec 21W furnizeaza cam 450lumeni, un bec 220V 100W, furnizeaza 1250lumeni.
                      Daca vrea Dumnezeu sa castigi la loto, iti da "noroc" si fara sa joci..

Comment

• si un led de 5 mm cati lumeni furnizeaza? ca ideie. oricum modelul acela il voi monta pentru ca da o lumina mai uniforma decat un singur led montat intr-un colt si in caz ca se arde vreun led se schimba fara sa mai demontezi usa.
                        Vizitati CTR-ul

sigpic

Comment

• din pacate nu sunt atat de pregatit ca sa stiu sa-ti raspund...
                          oricum, sunt unele superluminoase, altele normale...
                          Daca vrea Dumnezeu sa castigi la loto, iti da "noroc" si fara sa joci..

Comment

• Originally posted by glasses View Post
                            si un led de 5 mm cati lumeni furnizeaza? ca ideie. oricum modelul acela il voi monta pentru ca da o lumina mai uniforma decat un singur led montat intr-un colt si in caz ca se arde vreun led se schimba fara sa mai demontezi usa.
                            vezi ca sunt multe modele de leduri de 5 mm,sunt modele care merg si la 12 v.in functie de calitate difera si iluminarea.ce vrei tu sa pui (banda smd 3528) nu stiu daca o sa te tina 1 an,si daca se arde unu se sting toate trei pentru ca sunt inseriate.daca vrei sa nu ai probleme cumpara leduri nichia si ai rezolvat-o .

Comment

• tinand cont ca 5m de banda costa in jur de 25-30 ron...mi le schimb de doua ori pe an. las firul mai lung si cand trebuie sa-l schimb trag de el...lipesc alt modul si-l ingramadesc la loc.
                              Vizitati CTR-ul

sigpic

Comment

• Pune o rezistentea de 47 - 100 ohmi in plus la modulul de leduri si nu o sa se mai arda...
                                GL-22-TOF

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google