If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
pe mine ma bate gandul sa pun sub toata masina daca tot ma apuc sa lipesc leduri... partea nasoala e ca am nevoie cam de 40 de leduri si vreo 30 metri de cablu... cum un led e cam 35.000 rezulta ca o sa iau leduri de 1.4 mil plus restul de piese... sa nu mai zic ca trebuie sa vad cum le prind pe sub masina la praguri si sub bari astfel incat sa nu se vada ledurile ci doar lumina... pe asfalt D
mii de multumiri domnului sinx pentrul timpul acordat acestu proiect , luminile au efectul dorit si un design deosebit.pot sa precizez ca fac ceva drumuri prin tara , la tara si chiar in bucuresti pe stradute neluminate si chiar am simtit lipsa luminatului pe asfalt chiar langa masina.
multumiri inca o data si jos palaria ptr domnul sinx , un om calm si cu o mana buna in ceea ce face ( are un mic defect : nu bea decat apa )
leduri de 8 mm superflux 10 bucati... 3 roni unul + rezistente de 800 ohmi + 20 metri de cablu cu un singur fir 0,5 roni metrul + varnis 2 bucati de 1 metru. De cati mm era nu stiu sa iti zic, in orice caz era f subtire. am cautat special sa fie asa subtire ca sa nu incomodeze cu nimic.
zi-mi si mie cum ai dat jos fata de usa? am auzit ca ar avea nu stiu ce silicon pe acolo si ca pot crapa fata de usa daca nu trag silmutan din mai multe parti ca sa iasa toata o data. daca o dau jos, pe urma cum o pun la loc?
banuiesc ca ai pus leduri in toate 4usiile... te-ai alimentat direct din plafoniera? sau releu ceva? cum suporta UCH-ul tot consumul? de exemplu daca deschizi toate 4usile si portbagaju si plafoniera nu sare siguranta????
banuiesc ca ai pus leduri in toate 4usiile... te-ai alimentat direct din plafoniera? sau releu ceva? cum suporta UCH-ul tot consumul? de exemplu daca deschizi toate 4usile si portbagaju si plafoniera nu sare siguranta????
ledurile au un condum f f mic... si cum am renuntat la becul din plafoniera in favoarea unor leduri m-am gandit ca nu se intampla nimic... daca rascoleti pe aici pe forum o sa vezi ca sunt unii care au alimentat chiar si detectoare de radar de la plafoniera... am alimentat direct de pe plafoniera nu de la releu, nu din alta parte.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment