Am cumparat si eu materialele necesare si acum astept sa am timp liber si o sa ma apuc de izolat . Acum ca am vazut cum a facut Cristi o sa imi ia jumatate din timpul in care el a facut totul, deci , Soare afara si zi libera am nevoie ... O sa postez si parerea mea despre felul cum se aude si daca se merita
Izolatie Termica Si Fonica Pentru Usi!
Collapse
X
-
scirtiitul in usi apre din incuietori, eu le-am uns cu vaselina si am scapat si tot odata la ridicarea geamurilor aveam un trosnit in interiorul panourilor, acelasi lucru am facut si pe sina de ridicare a geamurilor greseaza si cablul macaralei, chiar au disparut zgomotele din usi.
si o parere: insonorizantul aplicat cu un pistol (chiar pe fetele de usi si capote) chiar face minuni,
Comment
-
Astazi am izolat usile fata . Parerea mea dupa este urmatoarea. SE MERITA. Am gresat cu aceasta ocazie tot ce ar scartai si acum este perfect doar ca odata ce am terminat cu ele nu le mai auzeam dar am inceput sa le aud mai bine pe cele din spate. Deci saptamana viitoare mai am niste libere si am sa dau jos si fetele de pe spate. Apoi urmeaza sa asez izolatia pe podea. si la urma ramane portbagazul si tablierul de la luneta .1.2 TSI
Comment
-
azi am izolat si eu cu aluband doar tabla de sub bancheta, la mine nu mai e bancheta dar tabla aia
urmeaza saptamana viitoare si portbagajul, aripi si fundul portbagajului, o sa fac si poze, chiar se merita , se aude altfel in masina, si chiar tabla intarita cu aluband, suna altfel cand dai cu degetul in ea, sper sa rezolve, pe aripile spate, faza cu apa care loveste aripa pe interior, si ai impresia ca mergi cu geamurile deschise.
crististreuleaLife is short...play more!
http://www.loganclub.ro/forum/bolo-t4578.html?t=4578
Comment
-
dupa cum mai spuneam, laudele nu le merit doar eu, sinx How to... man merita aceleasi laude ca si mine, el a inceput cu izolatia!
completare: ma bucur sa aud ca si altii sunt multumiti de lucrarea facutaDaca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
-
am terminat cu insonorizatul usilor din fata , am folosit Aluband si un material termo si fono asemanator cu cel dintru post anterior de-al meu grosime 1 cm m-am chinuit la montarea fetelor de usa ... cu 1 cm e greu sa lucrezi pana la urma am reusit, se aude beton muzica , plus ca nu se mai aud zdranganeli din usa, am testato si la viteza, inca se aude zgomotul de rulare ... asta e, e Logan, Timp de lucru vreo 6 ore
Comment
-
zgomotu la rulare o sa-l auzi pana izolezi complet podeaua, aripile spate si panoul ignifug, plafonul nu cred, dar fie si ala...
eu azi am facut cu aluband si podeaua din portbagaj, astept pana dupa 18 mai cand ma duc sa-mi rezolve problema cu rugina din portbagaj, si voi face si lateralele din portbagaj, aripi si tot
pana acuma cu ce am facut, se simte ceva, dar nu foarte mult, sa vedem dupa 18 mai
apropo, streulea, se dezlipeste alubandul daca nu-l apesi sanatos la lipire, pentru asta e o rola de cumparat, am patit si eu la felLife is short...play more!
http://www.loganclub.ro/forum/bolo-t4578.html?t=4578
Comment
-
Am terminat si eu azi si usile spate . Se aud foarte infundat la inchidere. In mers nu mai trancanesc ca nebunele . Buna treaba cu insonorizatul asta . Urmeaza sa fac si podeaua dar sa gasesc timp , caci materialele le am in portbagaj. Merita treaba asta migaloasa si investitia facuta va spun sincer. Apropo de aluband sa stiti ca eu l-am presat foarte tare pe toate usile si pana acum nu am probleme cu dezlipitul .
Parca nu imi vine sa cred ca se dezlipeste pentru ca atunci cand bagam folia in usa si agata un colt nu mai puteam sa il dezlipesc.
Bafta multa si spor la treaba1.2 TSI
Comment
-
pfoai ce de oameni fericiti , ma bucur ca va este util acest forum
Ciochy: 6 ore doar pentru usile fata... v-am avertizat ca e migaloasa treaba . ca sa nu mai auzi zgomotul de rulare, trebuie sa izolezi podeaua, doar ca nu mai e suficient doar aluband, trebuie ceva mai gros. alubandul e mai mult pentru redus vibratia tablei. la podea nu e cazul. deci ai de grija ce bagi la podea si peretele de foc ;)
bolo: pana sa mai dau bani pe rola aia, eu stiu ca mi-am rupt degetele apasand pe aluband, pot sa zic ca am facut macar treisfert din lucrarea facuta de rola . la mine s-a dezlipit doar prima fasie de sus si doar la 3 usi, la a patra usa s-a terminat alubandul si nu am mai pus acea fasite sus de tot. chiar si azi, dupa mai bine de o luna, alubandul e sus pe usa.Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
-
cristi eu am folosit pistol cu aer cald si sa lipit mai bine, iar intinderea materialului cu un rulou gen trafalet pentru colantari, sa lipit bine si am incercat sa il dezlipesc, nu mai am sanse sa il dau josLogan by Renault Pure Blood
Nothing beats Low Cost
Comment
-
o informatie relevanta
ieri a trebuit sa dau jos izolatia de pe capota [am montat pe cea de pe peretele de foc] in timpul operatiuni a trebuit sa ma duc de urgenta la piata si am plecat fara izolatie [mai am montata doar pe usi, podeaua si portbagaju urmeaza zilele asta]
oroare si groaza parca nu mergeam cu lenuta ci cu vechia dacie cind am montat nu prea am vazut diferente dar cind leam dat jos prea a fost groaznic auzeam tot
ajuns acasa am terminat de montat si am facut un drum de proba mia venit inima la loc totul revenise la normal era liniste
deci toata munca se merita!!!baiatu cu lenuta monteza filtre polen , alarme si alte cele
Comment
-
Ok.. pentru ca nu prea am cum sa citesc toate cele 7 pagini, o sa intreb poate cineva nu s-a plictisit de acest subiect, eventual unuii din cei care au ineput topicul.. si o sa-mi raspunde si mie la intrebarile-mi prosteshti... Cine poate sa-mi izoleze si mie capota, panoul ignifug, podeaua, ushile, portbagajul (ce sa mai .. tot), la ce bani (incluzand manopera) si cand (sau eventual in cat timp)..??? sunt proprietarul unei evacuari remus hardline pe 1.6-le meu.. si mi-e firca sa plek la mare cu el ca-mi dezlipesc meningele... deci?? anyone?? mersi anticipat...
Comment
-
daca evacuarea ta se aude atat de puternic nu cred ca o sa faci mare lucru cu izolatia... zgomotele reduse nu sunt o problema - te scapa de ele, insa o evcuare de care tu zici ca se aude prea tare... nu prea ai sanse.
PS: daca te deranjeaza de ce ti-ai mai pus-o? ( la evacuare ma refer )sigpic
Comment
-
nu ma deranjeaza evacuarea.. vreau sa izolez zgomotul motorului, pentru ca nu vreau sa-mi pun filtru sport.. daca imi puneam filtru sport se auzea ceva frumos si de sub capota, dar e bataie de cap cu curatzatu.. scuze cacaofonia; asa vreau sa izolez zgomotul de filtru de carcasa, si parca merge si toba 1-2 dB mai putin in habitaclu.. afara oricum se aude sweet
Deci o izolare fonica completa a habitaclului m-ar interesa cine poa sa faca si cu cati bani.. podea, panoul ignifug, usi si in spatele banchetei.. portbagajul nu ma int si nici capota, ca nu ma intereseaza cum se aude motorul de-afara ) eventual si plafonul sa nu mai aud nici ploaia ))Last edited by Vip3rutzu; 5 May 2009, 17:32.
Comment
Comment