Izolatie Termica Si Fonica Pentru Usi!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• materialul respectiv, recomand aplicarea lui cu un pistol cu aer cald si un roll pentru a il lipii bine si a ii scoate bulele de aer pe care le prinde se simte diferenta de la cer la pamant, in portbagaj de exemplu se simte o mica aplificare a bass-ului si nu se mai aude a tabla goala urmeaza tratamentul cu pasla
    Logan by Renault Pure Blood
    Nothing beats Low Cost

Comment

• si cati mp de aluband ai bagat in portbagaj ?

Comment

• Salut.Are material folosit de sinx si la pitesti(bricostore) de 3mm 21 lei mp.
        Cel pt. capota motor parca 40 lei mp.(5mm).
        Acest material este folosit pt. izolatie fono-termica in amenajari interioare(incalzire in pardoseala).
        Numai bine.
        Un Logan----YNG-----
        Numai bine.

Comment

• acelasi pret este si in bucuresti... 20.59 lei metrul patrat. Materialul se gaseste la latimea de 1.1 metri. Am de 2mm, 3mm, 5mm, si inca 2-3 grosimi mai mari. Se gaseste si cu folia de aluminiu si fara folia de aluminiu...
          sigpic

Comment

• Originally posted by Ciochy View Post
            si cati mp de aluband ai bagat in portbagaj ?
            cam 1 metru patrat doar la podea (fara fundul la oala de la rezerva) adica o rola de 10cm/10metrii
            Logan by Renault Pure Blood
            Nothing beats Low Cost

Comment

• ehee... ce a folosit Pigoo pe usi e chiar lux, scump dar rezultatele sunt pe masura!
              in portbagaj e ideal sa folosesti antifon tip vopsea. aplicat in 2-3 straturi si destul de gros, face o treaba buna! ai nevoie doar de spatiu aerisit ca sa se usuce foarte bine.
              dar tu ai avut in as in maneca, ai avut si ai pus fonomin, material care nu-l mai gasesti pe piata
              Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

• si eu am turnat insonorizant pe placa din spate peste aluband si am pus si fonomin peste, dar mai trebuie inca un strat ca imi vibreaza capitonaju pe muchia aia de langa luneta, am umplut si toate gaurile placi din portbagaj cu fonomin. e mai tzapana

Comment

• ia ai tu grija ce gauri umpli si sa vezi cum s-ar putea sa iti sara luneta de pe masina cand inchizi portbagajul sau vreo usa. Ai mare grija... nu trebuie sa faci din habitaclu o capsula presurizata. ;)
                  Last edited by crististreulea; 13 April 2009, 16:02.
                  sigpic

Comment

• sinx ) trebuie sa foloseasca foarte mult fonomin ca sa astupe toate gaurile...

Comment

• Originally posted by Ciochy View Post
                      si eu am turnat insonorizant pe placa din spate peste aluband si am pus si fonomin peste, dar mai trebuie inca un strat ca imi vibreaza capitonaju pe muchia aia de langa luneta, am umplut si toate gaurile placi din portbagaj cu fonomin. e mai tzapana
                      si eu la fel... insa nu am pus aluband, doar vopsea deaia cauciucata si fonomin, insa nu si pe margini...si face urat.
                      bine...inainte facea si mai urat, dar acum o sa fie in zadar, mie imi vibreaza toata masina, n-am ce sa ii fac... degeaba insonorizez , e risipa de bani si timp .
                      sigpic

Comment

• nimic nu e in zadar!
                        inca poti izola marginile... care or fi alea... usile, podul pedalier, peretele de foc, plafonul.
                        e mult de munca, dar merita. esti acia aproape la Constanta si mi-e lene sa-ti arata cum nu se mai aude la mine
                        Last edited by crististreulea; 13 April 2009, 16:55.
                        Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

• Zgomote?

Scz daca intreb aiurea: izolatia asta reduce scartielile si zdranganelile din usi si stalpi?
                          Tinc fest !!

Comment

• in usi da, pentru ca nu o sa mai atinga tijele direct tabla de pe usa, ci o sa atinga aceasta izolatie. la stalpi nu stiu sa iti zic, pentru ca nu am umblat niciodata acolo
                            Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

• Kalimera22: acel scartait de care zici tu e din alta parte, inca mai caut o solutie pentru ea. poti face un test simplu, iei banda izolatoare si dai 4-5 ture peste cuiul(cel de pe aripa) de la inchiderea usilor din spate. e ceva temporar, adevarat, dar macar sti de unde e

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google