Izolatie Termica Si Fonica Pentru Usi!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• In primul rand trebuie de la inceput sa va hotarati ce doriti sa obtineti - izolarea fonica vis a vis de zgomotul de rulare sau al motorului, izolatie fonica pentru sisteme audio care in principal sunt solutii pentru reducerea vibratiilor si rezonantei si izolare termica care dupa mine este mai greu de realizat in conditii de fiabilitate, lipsa condens si valori care sa merite munca.
    O usa corect izolata pentru partea de sunet, care reduce simtitor si zgomotul de rulare puteti vedea aici: http://daciashop.ro/blog/?p=58

Aluband este un material pentru constructii nu pentru montat in masina - miroase urat, curge, nu se poate taia curat si pretul nu este mult mai mic decat al solutiilor dedicate vandute la pretul corect (vezi Silent Coat).
    Piese premium Dacia Logan, Sandero, Duster
    Consumabile tinichigerie/vopsitorie IXELL,piese schimb

Comment

• Originally posted by sinx View Post
      am avut si eu aceeas problema si era de la tija care duce la manerul usii... eu am dat pe ea cu putin banda cu teflon... era una adeziva tip scotch. Am dat in vreo 2 locuri unde am crezut eu ca ar atinge, astfel incat sa nu ii blochez libera miscare.
      Se va toca in timp de la vibratie, avand in vedere ca la mine tija a ''muscat din cele 2 suruburi"

Originally posted by opium2100 View Post
      salut baieti, o intrebare. eu as vrea sa pun doar burete de ala intre fata de portiera si portiera, fara a ma pune pe partea exterioara a portierei, mai mult pentru a indeparta zgomotele. E vreo problema daca nu pun si pe partea exterioara? Ce grosime ar trebuie sa aiba buretele ala ca nu incomodeze fata de portiera?
      Ce mastic / silicon sa folosesc pentru fata portiera? ca cel din fabrica nu mai exista.
      incearca mastic pentru lipirea parbrizelor

Originally posted by radu2008 View Post
      Si daca nu mai pun silicon are ceva o sa stea putin desprinsa de usa(tabla)?
      iti va intra apa in masina si praf

Originally posted by Dragman View Post
      Da de ce nu pui tu aluband la portbagaj?ca stiu ca ai mocheta...dai mocheta jos , pui aluband si pe urma pui mocheta la loc ...eu zic ca e mai eficient asa.
      P.S.-daca vrei ne combinam la o rola de aluband ca si mie imi mai trebuie putin...
      nu este eficient eu am pus 2 straturi pe pasaje spate si ma bate gandul sa cumpar fonomin dar este cam mare sulul
      Last edited by vbaba01; 4 June 2011, 16:38. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Pana la urma merita sau nu?Ca initial eram hotarat,dupa ce am citit ultimile posturi sunt in dubii.
        Ma refer la materialul achizitionat din bricostore.
        Are vreun efect de reducere al zgomotului?E vreo diferenta?Ca la 60 km/h e o galagie in masina de nu intelegi nimic.
        sigpic

Comment

• am facut si eu modificarea saptamana trecuta. material de la Bricostore, prelandez recomandat.
          2 mentiun inainte de rezultate:
          - daca usile voastre scartaie si credeti ca prin izolarea fonica o sa scapati de scartai no sa va iasa.
          - daca vreti ca usile sa redea muzica din difuzoare mai clar suntei pe calea cea buna.
          eu am vrut sa izolez fetele de la usi pentru a elimina scartaitul. am lipit materialele pe tabla in ideea in care o sa elimin miscarea tapiteriei de plastic. intre timp miam dat seaman ca nu tapiteria este sursa de zgomit ci total altceva.
          Verdictul meu este ca merita investitia. muzica este mai clara, zgomotele din timpul mersului nu se mai aud asa accentuate.
          ce urmeaza:
          am sa mai cumpar material de 10 mm de la Brico si o sa pun pe capota de la motor.
          am analizat si posibilitatea de a pune pe perete de foc dar sunt prea multe cabluri care vin si pleaca intre habitaclu motor si interior deci fara a taia mana in bucati nu prea o sa pot sa fac. oricum vin vremurile reci cand un surplus de caldura de la motor nu strica...

Comment

• Salut,As vrea sa imi fac si eu o insonorizare,urmeaza sa pun pe masina un sistem de boxe SPL dynamic si am nevoie neaparat sa insonorizez usile de pe fata,ce material imi recomandati,sunt dispus sa cheltuiesc in jur de 150-200 ron,dar sa fie treaba buna sau aveti careva habar cat ar costa manopera pt usile fata la cineva care lucra in domeniu?

multumesc.

Comment

• costa 65 lei un pachet de 4 foi de silentcoat, cu 4 pachete faci o treaba decenta, vezi daciashop.ro sectiunea audio

ps. se numesc spl dynamics.
              sigpicMy ride

Comment

• salut baieti . la roata de rezerva se pune ceva ?

Comment

• Salut baieti!
                  Am citit acest topic cap coada si sunt foarte tentat sa incerc sa -mi izolez si eu usile
                  Oare mai am vreo sansa sa gasesc in bricostore acel material pe care l-a folosit synx pentru izolatie? A mai cumparat cineva?
                  Ms!

Comment

• Salutare dragi colegi

Cum se numeste acea izolatie termica si fonica pe care a prezentat-o colegul sinx ? Am sunat la Bricostore si mi-a spus baiatu ca are asa ceva dar depinde ce vreau. A zis ca are pentru parchet, izolare pereti etc ...ce mi a mai spus pe acolo. Voi cei care v-ati izolat fetele de usi ce folie ati folosit ( de parchet, pereti etc) ?

Multumesc pentru raspuns!
                    Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

Comment

• Spuneti-mi si mie de unde pot achizitiona dynamat. Multumesc.

Comment

Working...
                      X
                      Anulare DPF
                      Politica de Securitate Google