Deschid acest thread intrucat am fost surprins in mod placut de cat de eficienta este izolatia pe care am reusit sa o fac azi la toate usile si la portbagaj. Am facut pentru prima oara la masina userului ''skandal'' si azi m-am hotarat sa fac si eu acest pas. Am cumparat izolatie termica si fonica pentru constructii. Am gasit la 20 roni metrul partat. pentru toate cele patru usi si portbagaj am folosit 2 metri. Ca adeziv am folosit Moment tip prenandez, care a costat 10 roni tubul. Am folosit la toate usi si portbagaj un singur tub.
Materiale necesare:
1. Izolatie - 2 metri patrati
2. Adeziv tip prenandez - 1 tub
Unelte necesare:
1. Cutter
2. Foarfeca
3. Paleta de intins - cele pentru kit e suficienta
4. Torx - uri ( din pacate nu stiu ce marime )
5. Surubelnite de diferite dimensiuni - pentru a le folosi in diferite scopuri.
Pasul 1: Demontarea fetelor.
Fata de usa are 3 suruburi care se vad in pozele atasate. In afara de acestea mai sunt inca 4, cele care tin difuzorul. Pentru a ajunge la acestea trebuie scoasa protectia difuzorului. Dupa aceea se trageti de fata de usa, incepand cu partea de jos... o sa se aude cum sar bradutii de prindere.
Materiale necesare:
1. Izolatie - 2 metri patrati
2. Adeziv tip prenandez - 1 tub
Unelte necesare:
1. Cutter
2. Foarfeca
3. Paleta de intins - cele pentru kit e suficienta
4. Torx - uri ( din pacate nu stiu ce marime )
5. Surubelnite de diferite dimensiuni - pentru a le folosi in diferite scopuri.
Pasul 1: Demontarea fetelor.
Fata de usa are 3 suruburi care se vad in pozele atasate. In afara de acestea mai sunt inca 4, cele care tin difuzorul. Pentru a ajunge la acestea trebuie scoasa protectia difuzorului. Dupa aceea se trageti de fata de usa, incepand cu partea de jos... o sa se aude cum sar bradutii de prindere.
Comment